translations

Collections

Alle produkter


Andet


Autumn/Winter 2018


Autumn/Winter 2019


Autumn/Winter 2020

I denne efterårskollektion, så er vi blevet inspireret af skoven og bjergene. Farverne drager inspiration fra karamel, grønne blade og røde bær.
Efterårets prints er vores håndtegnede blomster, striber samt tern. Front prints inkluderer dyreliv og snelandskaber.


Babytøj

Babytøj fra Wheat
Hos Wheat lægger vi stor vægt på komfort og bevægelsesfrihed. Tøjet er tilpasset din babys præmisser, og derfor er der brugt mange timer på at designe og fitte tøjet, så det sidder lige som det skal. Derfor sidder vores bodyer og heldragter/sparkedragter rigtig fint på din baby og er nemme og rare at tage på og af din baby.
Vi lægger også stor vægt på kvalitet, og derfor tåler vores babytøj at blive vasket i vaskemaskinen uden at det krymper og ændrer form mv.
Når du køber babytøj fra Wheat, så får du dansk håndtegnet design, babytøj i sunde materialer (uden skadelige stoffer) og bevægelsesfrihed. Derudover, så får du også fri fragt samt 60 dages returret.


Badetøj

På denne side har vi det fineste badetøj i flere forskellige pasformer, farver og håndtegnede prints. Der er lidt for enhver smag, om dit barn ønsker en badedragt, bikini, badeshorts eller badebukser.Al vores badetøj er med UV 50+/UPF 50+ beskyttelse og certificeret af Oeko-tex.

Forlæng dit badetøjs levetid


Ved altid at skylle dit badetøj efter kontakt med klor- eller saltvand 
Ved at følge vaskeanvisningerne omhyggeligt


---
Badetøj til børn og baby
De små elsker at lege i vand! Når det er sommertid og den står på stranden eller hvis de skal afkøle sig i børnebassinet, så er det vigtigt at vælge det rigtige badetøj til dit barn. Men selvfølgelig er badetøj godt at have i garderoben hele året rundt, da det altid er hyggeligt med en tur til svømmehallen. Derfor er det vigtig at have noget smart badetøj til børn til enhver vandsjov – uanset om det er udendørs eller indendørs! Vores Wheat badetøj byder på mange forskellige modeller til både piger og drenge. Vi fører et stort udvalg af UV-badetøj til børn i form af bikinier, badedragter, badebukser og badeshirts såvel som heldragter. Vores nydelige badetøj findes i mange fine prints og søde detaljer.
Badetøj børn – mange modeller til enhver vandsjov
Til drengene er badeshorts og badebukser altid populære. Svømmeshorts for drenge findes med elastik og bindebånd i taljen som sørger for den rigtige pasform! Vores badeshorts til drenge har en afslappet pasform, hvorimod bukserne sidder lidt mere tæt til huden.
Til piger har vi en masse små bikinier og smarte badedragter med fine detaljer som flæser og skørter.
UV-Badetøj baby og børn
Er dit barn mere til badebluser og heldragter, så har vi også det! Vi har badebluser med lange og korte ærmer til både dreng og pige. Vores badetøj heldragt findes med lange ærmer og ben, og fås også med korte ærmer/ben. Al vores badetøj er med UV-beskyttelse og har UV-50+/ UPF 50+. Dette blokerer solens farlige UV-stråler for at komme igennem tøjet. Vores praktiske UV-dragter byder derfor for en høj beskyttelse, da de dækker mest af børnenes huden. Vores UV-heldragter for baby og børn findes i alle størrelser.
Badetøj online i baby- og børnestørrelser
Vi tilbyder badetøj til din baby eller dit barn i følgende størrelser:
Str 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str 152.
Badetøj Outlet
Hvis du leder efter billigt badetøj til dit barn på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/ lagersalg på gamle sæsoner. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på badetøj til din pige / dreng.


Badetøj (baby)


Blomsterprint


Bodies

Bodyer
På denne side kan du se alle vores baby styles under kategorien bodyer til både pige- og drengebørn. Afhængigt af sæson er der alt lige fra kortærmede til langærmede styles i bodyer og det samme gælder heldragterne, hvor de også fås med korte- og lange ben.
Du kan få bodyer med vores håndtegnede frontprints eller vores populære alloverprints i blandt andet blomster, striber eller unikke håndmalede akvarelprints. Hvis du søger en body der skiller sig ud fra de andre styles, findes der bl.a. overdele med flæser til pigen eller krave til drengen.  


Børnetøj

Børnetøj fra Wheat
Hos Wheat lægger vi stor vægt på komfort og bevægelsesfrihed. Tøjet er tilpasset dit barns præmisser, og derfor er der brugt mange timer på at designe og fitte tøjet, så det sidder lige som det skal. Derfor finder du smarte funktioner som justerbare elastikker i vores børnebukser, seler indeni vores flyverdragter og meget mere!
Når du køber børnetøj fra Wheat, så får du dansk håndtegnet design, børnetøj i sunde materialer (uden skadelige stoffer) og bevægelsesfrihed. Derudover, så får du også fri fragt samt 60 dages returret.
---
Tøj til børn
Køb tøj til børn i alle børnestørrelser


Buksedragter


Bukser

Bukser
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien bukser til både drenge- og pigebørn samt til baby og junior. Bukser er som regel en fast del af børns garderobe. De er nemme at bevæge sig i og passer godt sammen med både bluser, t-shirts, bodystockings, sweatshirts og skjorter. Vores bukser findes i forskellige modeller, farver, prints og striber.


Bukser (baby)

Bukser til babyer
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien bukser til både drenge- og pigebørn. Bukser er som regel en fast del af børns garderobe. De er nemme at bevæge sig i og passer godt sammen med både bluser, t-shirts, bodystockings, sweatshirts og skjorter. Vores bukser findes i forskellige modeller, farver, prints og striber.


Disney/Marvel

Siden efteråret 2016 har vi indgået et samarbejde med Disney. Vi har gennem flere sæsoner repræsenteret nogle af de mest populære Disney-figurer som; Mickey Mouse, Donald Duck og Winnie the Pooh. Vores Disney-kollektioner er nøje designet med det for øje, at de enkelte styles skal appellere til den nordiske kunde gennem et tydeligt skandinavisk designudtryk. 


Dreng


Favoritter


Flyverdragter

En flyverdragt er et absolut must-have til den danske vinter. Hos Wheat finder du mange flotte og praktiske flyverdragter med høj vandtæthed, åndbarhed, slidstyrke samt god bevægelsesfrihed. Vores flyverdragter er fremstillet i den bedste kvalitet for en lang holdbarhed. Vi tilbyder vi flyverdragter i mange farver og fine print. Flyverdragter fra Wheat har også mange praktiske egenskaber, såsom aftagelige hætter, sidelommer, forlommer, elastik i ærmer og fødderne samt gummibånd under fødderne søger for en masse funktionalitet. Reflekterende detaljer sikrer større synlighed og den tilhørende sikkerhed for børn i mørket. Alle vores flyverdragter er certificeret med Øko-Tex.
---
Flyverdragter til børn og babyer
Den rigtige flyverdragt til baby og børn
Hvad er vigtigt ved køb af en flyverdragt til dit barn? Uanset vejret, så elsker børn at lege udenfor! Især om vinteren er det vigtigt at udstyre dit barn med tøj der holder varmt og beskytter mod vind, sne og kulde. Uanset om det er iskoldt i skoven eller på legepladsen eller på en skiferie i bjergene, en flyverdragt er en fantastisk bækledningsgenstand, der tilbyder børnene allround beskyttelse. Wheat kommer fra Danmark og passende til det danske vejr er vi vandt til at designe tøj der kan modstå vores skiftende og kolde vejr. Vi tilbyder mange dragter om det er skidragter, outdoordragter eller puffer dragter. Utallige praktiske tekniske egenskaber bidrager til funktionaliteten, og modellerne har en høj vandsøjletryk som beskyttelser mod fugt i regn- eller snevejr.
Hvorfor et højt vandsøjletryk, når du køber en flyverdragt?
Vandsøjletrykket måler, hvor vandtæt et materiale er. Jo højere vandsøjletryk, jo mere vandtæt er flyverdragten. Vandsøjlen angiver det vandtryk, materialet kan modstå, før vand kan komme igennem. Specifikationen angiver den belastningsgrænse, hvorfra et materiale bliver permeabelt for vand. Du kan finde information om vandsøjletrykket i de enkelte produktbeskrivelser på artikelsiden. Tommelfingerregler om vandsøjletryk:

Mindre end 2.000 mm - ikke vandtæt men vandafvisende.
Over 3.000 mm - til let regn og korte ture i regnvejret.
Over 5.000 mm - velegnet til et par timer i moderat regn.
Over 8.000 mm - egnet til flere timer i kraftigt regn.
Over 10.000 mm - til lange ophold i kraftig regn og sne.
Over 15.000 mm - ikke påkrævet i normale europæiske vejrforhold.

Hvorfor høj åndbarhed, når du køber en flyverdragt?
Åndbarhed er et udtryk for, hvor meget kropsvarme et materiale tillader at trænge igennem. Det beskriver, hvor hurtigt eller langsomt vanddamp kan transporteres igennem en kvadratmeter materiale inden for 24 timer. Vanddampen måles i gram og angives som g/m2/dag. Jo højere tal, jo mere åndbart er flyverdragten. Det er vigtigt, at en flyverdragt er åndbar og at den beskytter mod sne og regn. Det sikrer at barnet ikke bliver våd af sved eller regn, selv når hun eller han løber og leger udenfor. Således sikrer den åndbare flyverdragt et behageligt, tørt klima og forhindrer meget sved og overophedning. Tommelfingerregler om åndbarhed:

Over 2.000 g/m2/døgn – til almindelig leg, hvor barnet ikke sveder.
Over 5.000 g/m2/døgn – til aktiv leg, hvor barnet sveder let.
Over 8.000 g/m2/døgn – til mere aktiv leg, hvor barnet bliver forpustet og sveder.

Flyverdragt i klassisk design eller fine print
Vi har både klassiske flyverdragter i afdæmpede farver samt lækre printede flyverdragter med blomster, tern, striber og andre sjove mønstre. 
Tekniske egenskaber
Når du køber en flyverdragt fra Wheat, så får du udover vores flotte design og prints, en varm flyverdragt med nogle af de bedste funktioner. Fx får du en vandtæt og vindtæt flyverdragt, som er vindtæt helt op til 10000 mm i vandsøjletryk, samtidig med en rigtig god åndbarhed på 8.000 g/m2/24 h. 
Vi får ofte henvendelser ang. vores fodstropper / gummistropper, som jo kan blive væk. Hvis du skulle være så uheldig at have mistet gummi stropperne, så henvend dig venligst til info@wheat.dk
Wheat flyverdragt anbefaling
Er du på udkig efter en af de bedste flyverdragter på markedet, så kan du trygt købe en flyverdragt fra Wheat. I en anmeldelse i et anerkendt norsk blad, familieklubben.no, vandt vores Miley flyverdragt for bedste egenskaber, kvalitet, detaljer og pris. Du kan finde testen her.
Denne test indeholdt flyverdragter fra anerkendte mærker, som fx Polarn o Pyret, Reima, Isbjörn / Isbjørn of Sweden, Helly Hansen, Didrikson / Didriksons, Bergans, Name It, Lego blandt andre.
Bæredygtig flyverdragt til børn
De fleste af vores flyverdragter er med Økotex certificering, som betyder at du trygt kan give dit barn denne flyverdragt på, uden frygt for sundhedsskadelige stoffer. Vi er også gået over til at bruge en bio coating, som er med til at minimere indholdet af kemi i alle vores flyverdragter.I alle vores flyverdragter med pelskrave, så bruger vi ikke ægte pels, men en syntetisk pels.
Flyverdragter til børn og babyer
Her flyverdragter til baby og børn fra 0-12 år i alle størrelser:Str 50, str 56, str 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str, str 152.Er du i tvivl om størrelsen, så kan du se vores størrelsesguide her:
Størrelsesguide
Bæredygtighed
De fleste af vores flyverdragter er med Oeko-Tex certificering, som betyder at du trygt kan give dit barn denne flyverdragt på, uden frygt for sundhedsskadelige stoffer. Vi er også gået over til at bruge en bio coating, som er med til at minimere indholdet af kemi i alle vores flyverdragter.
I alle vores flyverdragter med pelskrave, så bruger vi ikke ægte pels, men en syntetisk pels.
Forhandlere
Vores flyverdragter bliver blandt andet forhandlet hos BabySam, Sportmaster, Magasin og hos online forhandlerne Zalando og Boozt.
Ønsker du at se en fuld liste af vores forhandlere, så tryk på nedenstående link:
Find forhandler
Udsalg og tilbud på Wheat flyverdragt
Hvis du leder efter en flyverdragt til en billig pris, på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet / lagersalg på gamle sæsoner. Der kan du altid gøre et godt køb og finde billige flyverdragter. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på flyverdragter til baby og børn.


Flyverdragter (baby)

En flyverdragt er et absolut must-have til den danske vinter. Hos Wheat finder du mange flotte og praktiske flyverdragter med høj vandtæthed, åndbarhed, slidstyrke samt god bevægelsesfrihed. Vores flyverdragter er fremstillet i den bedste kvalitet for en lang holdbarhed. Vi tilbyder vi flyverdragter i mange farver og fine print. Flyverdragter fra Wheat har også mange praktiske egenskaber, såsom aftagelige hætter, sidelommer, forlommer, elastik i ærmer og fødderne samt gummibånd under fødderne søger for en masse funktionalitet. Reflekterende detaljer sikrer større synlighed og den tilhørende sikkerhed for børn i mørket. Alle vores flyverdragter er certificeret med Øko-Tex.
---
Flyverdragter til babyer
Den rigtige flyverdragt til baby
Hvad er vigtigt ved køb af en flyverdragt til din baby? Især om vinteren er det vigtigt at udstyre dit barn med tøj der holder varmt og beskytter mod vind, sne og kulde. Uanset om det er iskoldt i skoven eller på legepladsen eller på en skiferie i bjergene, en flyverdragt er en fantastisk bækledningsgenstand, der tilbyder børnene allround beskyttelse. Wheat kommer fra Danmark og passende til det danske vejr er vi vandt til at designe tøj der kan modstå vores skiftende og kolde vejr. Vi tilbyder mange dragter om det er skidragter, outdoordragter eller puffer dragter. Utallige praktiske tekniske egenskaber bidrager til funktionaliteten, og modellerne har en høj vandsøjletryk som beskyttelser mod fugt i regn- eller snevejr.
Hvorfor et højt vandsøjletryk, når du køber en flyverdragt?
Vandsøjletrykket måler, hvor vandtæt et materiale er. Jo højere vandsøjletryk, jo mere vandtæt er flyverdragten. Vandsøjlen angiver det vandtryk, materialet kan modstå, før vand kan komme igennem. Specifikationen angiver den belastningsgrænse, hvorfra et materiale bliver permeabelt for vand. Du kan finde information om vandsøjletrykket i de enkelte produktbeskrivelser på artikelsiden.Tommelfingerregler om vandsøjletryk:

Mindre end 2.000 mm - ikke vandtæt men vandafvisende.
Over 3.000 mm - til let regn og korte ture i regnvejret.
Over 5.000 mm - velegnet til et par timer i moderat regn.
Over 8.000 mm - egnet til flere timer i kraftigt regn.
Over 10.000 mm - til lange ophold i kraftig regn og sne.
Over 15.000 mm - ikke påkrævet i normale europæiske vejrforhold.

Hvorfor høj åndbarhed, når du køber en flyverdragt?
Åndbarhed er et udtryk for, hvor meget kropsvarme et materiale tillader at trænge igennem. Det beskriver, hvor hurtigt eller langsomt vanddamp kan transporteres igennem en kvadratmeter materiale inden for 24 timer. Vanddampen måles i gram og angives som g/m2/dag. Jo højere tal, jo mere åndbart er flyverdragten. Det er vigtigt, at en flyverdragt er åndbar og at den beskytter mod sne og regn. Det sikrer at barnet ikke bliver våd af sved eller regn, selv når hun eller han løber og leger udenfor. Således sikrer den åndbare flyverdragt et behageligt, tørt klima og forhindrer meget sved og overophedning.Tommelfingerregler om åndbarhed:

Over 2.000 g/m2/døgn – til almindelig leg, hvor barnet ikke sveder.
Over 5.000 g/m2/døgn – til aktiv leg, hvor barnet sveder let.
Over 8.000 g/m2/døgn – til mere aktiv leg, hvor barnet bliver forpustet og sveder.

Flyverdragt i klassisk design eller fine print
Vi har både klassiske flyverdragter i afdæmpede farver samt lækre printede flyverdragter med blomster, tern, striber og andre sjove mønstre. 
Tekniske egenskaber
Når du køber en flyverdragt fra Wheat, så får du udover vores flotte design og prints, en varm flyverdragt med nogle af de bedste funktioner. Fx får du en vandtæt og vindtæt flyverdragt, som er vindtæt helt op til 10000 mm i vandsøjletryk, samtidig med en rigtig god åndbarhed på 8.000 g/m2/24 h. 
Vi får ofte henvendelser ang. vores fodstropper / gummistropper, som jo kan blive væk. Hvis du skulle være så uheldig at have mistet gummi stropperne, så henvend dig venligst til info@wheat.dk
Wheat flyverdragt anbefaling
Er du på udkig efter en af de bedste flyverdragter på markedet, så kan du trygt købe en flyverdragt fra Wheat. I en anmeldelse i et anerkendt norsk blad, familieklubben.no, vandt vores Miley flyverdragt for bedste egenskaber, kvalitet, detaljer og pris. Du kan finde testen her.
Denne test indeholdt flyverdragter fra anerkendte mærker, som fx Polarn o Pyret, Reima, Isbjörn / Isbjørn of Sweden, Helly Hansen, Didrikson / Didriksons, Bergans, Name It, Lego blandt andre.
Bæredygtig flyverdragt til baby
De fleste af vores flyverdragter er med Økotex certificering, som betyder at du trygt kan give dit barn denne flyverdragt på, uden frygt for sundhedsskadelige stoffer. Vi er også gået over til at bruge en bio coating, som er med til at minimere indholdet af kemi i alle vores flyverdragter.I alle vores flyverdragter med pelskrave, så bruger vi ikke ægte pels, men en syntetisk pels.
Flyverdragter til babyer
Her finder du flyverdragter til baby og børn fra 0-24 måneder i alle størrelser:str 74, str 80, str 86, str 92Er du i tvivl om størrelsen, så kan du se vores størrelsesguide her:
Størrelsesguide
Bæredygtighed
De fleste af vores flyverdragter er med Oeko-Tex certificering, som betyder at du trygt kan give dit barn denne flyverdragt på, uden frygt for sundhedsskadelige stoffer. Vi er også gået over til at bruge en bio coating, som er med til at minimere indholdet af kemi i alle vores flyverdragter.
I alle vores flyverdragter med pelskrave, så bruger vi ikke ægte pels, men en syntetisk pels.
Forhandlere
Vores flyverdragter bliver blandt andet forhandlet hos BabySam, Sportmaster, Magasin og hos online forhandlerne Zalando og Boozt.
Ønsker du at se en fuld liste af vores forhandlere, så tryk på nedenstående link:
Find forhandler
Udsalg og tilbud på Wheat flyverdragt
Hvis du leder efter en flyverdragt til en billig pris, på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet / lagersalg på gamle sæsoner. Der kan du altid gøre et godt køb og finde billige flyverdragter. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på flyverdragter til baby og børn.


Fodtøj (baby)


Fodtøj (junior)


Frozen 2


Gavekort


Gummistøvler


Hagesmække


Handsker og fodtøj


Heldragter (baby)

Heldragter

På denne side kan du se alle vores heldragter til drenge og piger i alle babystørrelser. Afhængigt af sæson er der alt lige fra kortærmede til langærmede styles.
Du kan få heldragter med vores håndtegnede frontprints eller vores populære alloverprints i blandt andet blomster, striber eller unikke håndmalede akvarelprints. Hvis du søger heldragter der skiller sig ud fra de andre styles, findes der bl.a. overdele med flæser til pigen eller krave til drengen.  


Hovedbeklædning


Huer, hatte og solhatte til børn

Det er dejligt at være ude om sommeren og børn nyder de utallige legemuligheder udenfor! Når solen skinner og dit barn leger i direkte sol, er det dog vigtigt at beskytte barnets sarte og fine hud for solenes stærke UV-stråler. Sommerhatte til børn dækker hovedet og ører samt skygger for ansigt og nakke. Vores skønne Wheat solhatte har praktiske egenskaber, de har en skygge bagtil samt kan snøres ind omkring hovedet så de sidder bedre fast. Vores baby solhat har desuden bindebånd og kan snøres under hagen.  ---

Fine solhatte i god kvalitet

Det er uden tvivl at en solhat til børn er et praktisk og vigtigt tilbehør når den står på ferier i udlandet eller når den danske sommer rammer. Kun fordi det er nødvendigt at have en god og beskyttende solhat til dit barn, skal det dog ikke betyde at den ikke kan være moderne. Vi tilbyder lette solhatte i bomuld eller bomuldsblanding med fine mønstre og søde motiver samt ensfarvede sommerhatte til børn. Vores Wheat solhat med blomster er en af kundernes favoritter. I fine nuancer er de nemme at sætte sammen med sommerlige outfits.

Bestil solhatte online i baby- og børnestørrelser

Find sommerhatte til børn i alderen 1 måned til 8 år hos os, altså 1 mdr., 3 mdr., 6 mdr., 9 mdr., 1 år, 1,5 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år og 8 år.
Wheat baby solhatte størrelser:
S/ 1-3 måneder, M/ 6-9 måneder, L/ 12-18 måneder
Wheat børn solhatte størrelser:
S/ 2-4 år, M/ 4-6 år, L/ 6-8 år, XL/ 8-12 år

Solhatte med UV-beskyttelse

Hvis du leder efter en vandtæt solhat med UV-beskyttelse, så finder du det under vores kategori badetøj. Der har vi et udvalg af solhatte til drenge og piger med UV 50 + / UPF 50+ beskyttelse og nakkebeskyttelse.
Solhatte til børn på tilbud
Hvis du leder efter en solhat til dit barn på tilbud eller udsalg, så tjek vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/ lagersalg på ældre sæsoner. Der kan det sagtens være at du er heldig at finde en fin solhat til din pige eller dreng på tilbud. Vi opdaterer vores udsalg kategori løbende med nye produkter til nedsatte priser.


Hovedbeklædning (baby)

Huer, hatte og solhatte til baby
Det er dejligt at være ude om sommeren og børn nyder de utallige legemuligheder udenfor! Når solen skinner og dit barn leger i direkte sol, er det dog vigtigt at beskytte barnets sarte og fine hud for solenes stærke UV-stråler. Sommerhatte til børn dækker hovedet og ører samt skygger for ansigt og nakke. Vores skønne Wheat solhatte har praktiske egenskaber, de har en skygge bagtil samt kan snøres ind omkring hovedet så de sidder bedre fast. Vores baby solhat har desuden bindebånd og kan snøres under hagen. ---

Fine solhatte i god kvalitet

Det er uden tvivl at en solhat til børn er et praktisk og vigtigt tilbehør når den står på ferier i udlandet eller når den danske sommer rammer. Kun fordi det er nødvendigt at have en god og beskyttende solhat til dit barn, skal det dog ikke betyde at den ikke kan være moderne. Vi tilbyder lette solhatte i bomuld eller bomuldsblanding med fine mønstre og søde motiver samt ensfarvede sommerhatte til børn. Vores Wheat solhat med blomster er en af kundernes favoritter. I fine nuancer er de nemme at sætte sammen med sommerlige outfits.

Bestil solhatte online i baby- og børnestørrelser

Find sommerhatte til børn i alderen 1 måned til 8 år hos os, altså 1 mdr., 3 mdr., 6 mdr., 9 mdr., 1 år, 1,5 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år og 8 år.
Wheat baby solhatte størrelser:
S/ 1-3 måneder, M/ 6-9 måneder, L/ 12-18 måneder
Wheat børn solhatte størrelser:
S/ 2-4 år, M/ 4-6 år, L/ 6-8 år, XL/ 8-12 år

Solhatte med UV-beskyttelse

Hvis du leder efter en vandtæt solhat med UV-beskyttelse, så finder du det under vores kategori badetøj. Der har vi et udvalg af solhatte til drenge og piger med UV 50 + / UPF 50+ beskyttelse og nakkebeskyttelse.
Solhatte til børn på tilbud
Hvis du leder efter en solhat til dit barn på tilbud eller udsalg, så tjek vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/ lagersalg på ældre sæsoner. Der kan det sagtens være at du er heldig at finde en fin solhat til din pige eller dreng på tilbud. Vi opdaterer vores udsalg kategori løbende med nye produkter til nedsatte priser.


Jakker

På denne side har vi et stort udvalg af jakker, der går til flere sæsoner og al slags vejr. Alle Wheat-jakker er flour- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret.
Vores jakker har tekniske egenskaber, som vi forsøger at oplyse under det enkelte produkts beskrivelse. Vi oplever, at mange kan have svært ved at gennemskue betydningen af dette. Når vi skriver, at vandsøjletrykket eksempelvis er 8.000 mm, betyder det, at vandsøjletrykket er mængden af vand målt i millimeter. Så jo højere vandtryk, jo mere kan materialet modstå.
Hvis dit barn skal kunne opholde sig udendørs i regn og slud, uden at du skal bekymre dig om vandtætheden, så vær opmærksom på vandsøjletrykket.
---
Jakker i alle baby- og børnestørrelser
Hos Wheat finder du jakker til enhver lejlighed og sæson. Dette betyder at vi både har forårsjakker, sommerjakker, efterårsjakker, vinterjakker.
Jakketyper
Vi har mange typer jakker i alle baby- og børnestørrelser. Vi har softshell-jakker, termojakker, tekniske jakker og mange flere.
Vinterjakker i baby- og børnestørrelser
Vi tilbyder vinterjakker til din baby eller dit barn i følgende størrelser: str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str 152.
Vores heldragter fås dog kun i babystørrelser, dvs. str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92.
Udsalg og tilbud på Wheat vinterjakker
Hvis du leder efter billige jakker på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/lagersalg på gamle sæsoner. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på jakker til børn.


Jakker (baby)

På denne side har vi et stort udvalg af jakker, der går til flere sæsoner og al slags vejr. Alle Wheat-jakker er flour- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret.
Vores jakker har tekniske egenskaber, som vi forsøger at oplyse under det enkelte produkts beskrivelse. Vi oplever, at mange kan have svært ved at gennemskue betydningen af dette. Når vi skriver, at vandsøjletrykket eksempelvis er 8.000 mm, betyder det, at vandsøjletrykket er mængden af vand målt i millimeter. Så jo højere vandtryk, jo mere kan materialet modstå.
Hvis dit barn skal kunne opholde sig udendørs i regn og slud, uden at du skal bekymre dig om vandtætheden, så vær opmærksom på vandsøjletrykket.
---
Jakker i alle babystørrelser
Hos Wheat finder du jakker til enhver lejlighed og sæson. Dette betyder at vi både har forårsjakker, sommerjakker, efterårsjakker, vinterjakker.
Jakketyper
Vi har mange typer jakker i alle babystørrelser. Vi har softshell-jakker, termojakker, tekniske jakker og mange flere.
Vinterjakker i baby- og børnestørrelser
Vi tilbyder vinterjakker til din baby i følgende størrelser: str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98
Vores heldragter fås også i alle babystørrelser, dvs. str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92.
Udsalg og tilbud på Wheat vinterjakker
Hvis du leder efter billige jakker på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/lagersalg på gamle sæsoner. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på jakker til børn.


Julekollektion

På denne side finder du alle vores styles under kategorien julekollektion til både pige- og drengebørn. Udvalget er stort, da julen altid byder på mange festligheder og derfor må tøjet gerne være ekstra fint. Vi har alt lige fra juleskjorter, julebukser, julekjoler, julebodies, samt tilbehør der kan fuldende et hvert julelook.


Kampagne

I denne nyhedskampagne har vi samlet vores jersey bestseller-styles, som er i økologisk bomuld.


Kjoler

Kjoler
På denne side kan du se alle vores kjoler. De kan bruges til alle årstider og næsten alle lejligheder. Sommerkjolen er ofte let og luftig, hvor vinterkjolen har lange ærmer og er lavet i tykkere materiale. Kjolerne har en god pasform og kommer i forskellige slags materialer, mønstre og prints. Nogle børn er til glimmer og tyl og andre børn kan bedre lide det enkelte. Vi har kjoler til enhver anledning.


Kjoler til babyer

Kjoler til babyer
På denne side kan du se alle vores kjoler i babystørrelser. De kan bruges til alle årstider og næsten alle lejligheder. Sommerkjolen er ofte let og luftig, hvor vinterkjolen har lange ærmer og er lavet i tykkere materiale. Kjolerne har en god pasform og kommer i forskellige slags materialer, mønstre og prints. Nogle børn er til glimmer og tyl og andre børn kan bedre lide det enkelte. Vi har kjoler til enhver anledning.


Leggings

Leggings
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien leggings til både pige- og drengebørn samt baby og junior. Leggings er super populært blandt børn, store som små. De kan bruges under en kjole eller en nederdel til pigen samt under bukserne når det bliver rigtig koldt til begge køn. Vi har leggings i mange forskellige farver og prints. Her på siden fører vi blandt andet leggings i uld og bomuld. Kendetegnet ved leggings er at de er super behagelige at have på og de er gode at bevæge sig i.


Leggings (baby)

På denne side kan du se alle vores styles under kategorien leggings til både pige- og drengebørn samt baby og junior. Leggings er super populært blandt børn, store som små. De kan bruges under en kjole eller en nederdel til pigen samt under bukserne når det bliver rigtig koldt til begge køn. Vi har leggings i mange forskellige farver og prints. Her på siden fører vi blandt andet leggings i uld og bomuld. Kendetegnet ved leggings er at de er super behagelige at have på og de er gode at bevæge sig i.


Limited Edition


Limited Edition Termo

Termotøj er en rigtig fin løsning til barnet, der har brug for let overtøj i hverdagen. Termo har en høj isolationsevne, og kan til dels tåle vand. Wheats overtøj er fluor- og PFC-frit samt Oeko-Tex certificeret.
Hvorfor vælge termotøj?

Blødt og lækkert at have på kroppen
Høj åndbarhed - samt vandafvisende
Termotøj består af tre lag stof, hvor lagene er svejset sammen med ultralyd
Nemt for barnet selv at iklæde sig i en tidlig alder

Termotøj er et godt valg til de lune forårs-/samt efterårs måneder, hvor barnet blot skal have let overtøj på kroppen. Termotøj er let i materialet, og derfor er det behageligt for barnet at have på, hvilket vi går højt op i; At der skal være plads til bevægelighed, så barnet ikke bliver begrænset i sin leg.
---
Termotøj fra Wheat
Termo er den helt perfekte løsning til overgangssæsonenerne, dvs. foråret og efteråret. Termotøjet har nemlig vandtætte og vindtætte egenskaber, men er på samme tid, meget bevægeligt, blødt og rart for børn og babyer at have på.
Termojakker, termobukser og termodragter til børn
Vi har termojakker, termobukser og termodragter i alle baby- og børnestørrelser. Vores mest populære termojakke hedder Loui og de mest populære bukser hedder Alex og passer fint som termosæt. Bukserne passer dog også med vores nye populære model, Thilde. Vores mest populære termodragt hedder Harley og er rigtig god til børn der fx går i børnehave, da den dækker barnet i vind- og vandafvisende fra top til tå.


Mickey's 90th anniversary

Mickey Mouse er en humoristisk, klog og kæk lille fyr. Han giver alt af sig selv i enhver situation, og hans gode hensigter skinner altid gennem.
Denne side dedikerer vi til vores allesammens favoritmus, der har 90 års jubilæum den 18. november 2018. STORT TILLYKKE, MICKEY MOUSE!


Mini&Me


Nattøj


Nederdele

Nederdele
Her på siden, kan du se alle vores styles under kategorien nederdele til børn, samt baby og junior.
En nederdel kan være et rigtigt godt valg til en fødselsdag, et bryllup eller en anden festlig lejlighed. Du kan selvfølgelig også bruge nederdelen til hverdag, hvor den kan kombineres med en sweater, trøje, bodystocking eller en skjorte. Mulighederne er mange og det samme er vores udvalg af nederdele.


Nyheder

På denne side fremgår alle nye varer, der netop er kommet online, og som er fra den nyeste kollektion. 
Vi har alt fra badetøj, kjoler, bluser, toppe, skjorter, bukser, nederdele, overtøj mm. Særligt er vores blomsterprint, termotøj og nyankomne kategori termo regntøj populært. 


Overdele


Overdele (baby)


Overgangsdragt


Overtøj

På denne side har vi et stort udvalg af overtøj, der går til flere sæsoner og al slags vejr. Vi har bl.a.: Flyverdragter, regntøj, termotøj, jakker, teknisk overtøj, heldragter, soveposer og vintertøj. Al vores overtøj er fluor- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret.
Teknisk overtøjVores overtøj har ofte tekniske egenskaber, som vi forsøger at oplyse under det enkelte produkts beskrivelse. Vi oplever, at mange kan have svært ved at gennemskue betydningen af dette. Når vi skriver, at vandsøjletrykket eksempelvis er 8.000 mm, betyder det, at vandsøjletrykket er mængden af vand målt i millimeter. Så jo højere vandtryk, jo mere kan materialet modstå.
Hvis dit barn skal kunne opholde sig udendørs i regn og slud, uden at du skal bekymre dig om vandtætheden, så vær opmærksom på vandsøjletrykket.


Overtøj (baby)


På denne side har vi et stort udvalg af overtøj, der går til flere sæsoner og al slags vejr. Vi har bl.a.: Flyverdragter, regntøj, termotøj, jakker, teknisk overtøj, heldragter, soveposer og vintertøj. Al vores overtøj er fluor- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret.
Teknisk overtøjVores overtøj har ofte tekniske egenskaber, som vi forsøger at oplyse under det enkelte produkts beskrivelse. Vi oplever, at mange kan have svært ved at gennemskue betydningen af dette. Når vi skriver, at vandsøjletrykket eksempelvis er 8.000 mm, betyder det, at vandsøjletrykket er mængden af vand målt i millimeter. Så jo højere vandtryk, jo mere kan materialet modstå.
Hvis dit barn skal kunne opholde sig udendørs i regn og slud, uden at du skal bekymre dig om vandtætheden, så vær opmærksom på vandsøjletrykket.


Overtøjstilbehør

Overtøj tilbehør
Her på siden, kan du se alle vores styles under kategorien overtøj tilbehør til både drenge- og pigebørn, samt baby og junior. Vi skal ikke langt ind i efteråret før hue, handsker eller vanter til baby og børn er alfa omega. Der findes blandt andet huer i uld, som er OEKO-TEX® certificerede. Handsker og vanter har et åndbart, vind- og vandtæt funktionsmateriale.


Overtøjstilbehør (baby)


Overtræksbukser

I denne kategori finder du forskellige typer overtræksbukser til al slags vejr.
Du finder fx vores populære termobukser, som passer perfekt til det omskiftelige forårs-/efterårsvejr i Danmark. Du finder regnbukser, både med og uden seler, så du roligt kan lade dit barn hoppe i vandpytter. Du finder også vores vinterbukser, som er beregnet til den kolde vinter i Danmark.
Vidste du at…?

Al Wheat-overtøj er imprægneret med en specialudviklet biocoating, som er fri for fluor-, PFC- og andre hormonforstyrrende stoffer.
Al Wheat-overtøj er Oeko-Tex certificeret
Vores overtræksbukser har en meget høj vandtæthed (vandsøjletryk) samtidig med at de stadig har en god åndbarhed

---
Overtræksbukser
Denne kategori indeholder overtøjsbukser, udendørsbukser, skibukser, overtræksbukser, regnbukser, termobukser.
Overtræksbukser til drenge og piger
Vi har skibukser, overtræksbukser, regnbukser og termobukser både til drenge og piger. Fx kan mange af vores overtøjsbukser bruges både til drenge og piger, og så har vi vores håndtegnede blomsterprint på nogle af overtøjsbukserne.
Overtræksbukser til baby og børn
Vi har overtøjsbukser i mange forskellige størrelser. Vi har som regel følgende størrelser på lager indenfor skibukser, overtræksbukser, regnbukser og termobukser:
str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 140, str. 152.
Forskellige typer overtøjsbukser
Vi har mange forskellige typer overtøjsbukser. Vi har skibukser, overtræksbukser, regnbukser, termobukser. Mange af disse bukser findes med og uden seler. Vi sælger også bukser med og uden elastiskrem ved anklerne.
Overtøjsbukser på tilbud eller med rabat
Leder du efter billige overtøjsbukser, så finder du også aktuelle tilbud og rabatter her. Du kan evt. prøve at sortere med den billigste pris først. På denne måde bliver bukser til nedsat pris eller på udsalg vist først på listen.


Overtræksbukser (baby)

I denne kategori finder du forskellige typer overtræksbukser til al slags vejr.
Du finder fx vores populære termobukser, som passer perfekt til det omskiftelige forårs-/efterårsvejr i Danmark. Du finder også vores vinterbukser, som er beregnet til den kolde vinter i Danmark.
Vidste du at…?

Al Wheat-overtøj er imprægneret med en specialudviklet biocoating, som er fri for fluor-, PFC- og andre hormonforstyrrende stoffer.
Al Wheat-overtøj er Oeko-Tex certificeret
Vores overtræksbukser har en meget høj vandtæthed (vandsøjletryk) samtidig med at de stadig har en god åndbarhed

---
Overtræksbukser
Denne kategori indeholder overtøjsbukser, udendørsbukser, skibukser, overtræksbukser, regnbukser, termobukser i alle babystørrelser.
Overtræksbukser til drenge og piger
Vi har skibukser, overtræksbukser, regnbukser og termobukser både til drenge og piger. Fx kan mange af vores overtøjsbukser bruges både til drenge og piger, og så har vi vores håndtegnede blomsterprint på nogle af overtøjsbukserne.
Overtræksbukser til babyer
Vi har overtøjsbukser i mange forskellige størrelser. Vi har som regel følgende størrelser på lager indenfor skibukser, overtræksbukser, regnbukser og termobukser:
str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98
Forskellige typer overtøjsbukser
Vi har mange forskellige typer overtøjsbukser. Vi har skibukser, overtræksbukser, regnbukser, termobukser. Mange af disse bukser findes med og uden seler. Vi sælger også bukser med og uden elastiskrem ved anklerne.
Overtøjsbukser på tilbud eller med rabat
Leder du efter billige overtøjsbukser, så finder du også aktuelle tilbud og rabatter her. Du kan evt. prøve at sortere med den billigste pris først. På denne måde bliver bukser til nedsat pris eller på udsalg vist først på listen.


Pige


Pre spring


Regntøj

Facts om regntøj
Al vores overtøj er fri for PFC- og fluorstoffer.


Alle sømme er svejsede
Blødt og komfortabelt for barnet at have på 
Funktionelt
Vandsøjletryk: 8.000 mm


Vi kan ikke komme udenom regntøj, når der er tale om børn. Det er et must at pakke barnet ind i praktisk tøj, der er tilegnet udelivet. Det skal kunne tåle slitage at blive beskidt og ligeså holde barnet tørt dagen lang samt i al slags vejr. 
Vores regntøj er særligt populært, og det kan kombineres med flere forskellige produktgrupper herunder særligt softshell og termotøj.

---
Regntøj, beskyttelse mod regn og vådt
I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året. Derfor er regntøj et must-have til dit barn. Men hvad skal man være opmærksom på, når man vil købe kvalitetsregntøj til børn? Det rigtige regntøj skal være vejrbestandigt, byde på et højt vandsøjletryk (vandtæthed), egnes til daglig brug samt være robust. Vores regntøj til børn er hovedsagelig lavet af den syntetiske fiber Polyuretan, som er kendt for en lav fugtabsorption. Med en vandsøjle på 8.000 mm er vores regntøj vandtæt, dvs. det har en meget høj modstand mod regn. Vandsøjlen måler materialets vandpermeabilitet og jo højere den måler, jo mere vandtæt er materialet målt over tid og regn intensitet.
Desuden har vores regntøj vandtætte lukninger og svejsede sømme, så heller ikke regn kan komme igennem der. Vores lette regn materiale er hurtigtørrende og nem at vedligeholde og vaske ved 40 grader.
Køb praktisk regntøj til børn online
Wheat har regntøj til børn i høj kvalitet i form af dragter, jakker, bukser og som sæt. Mange praktiske funktioner såsom aftagelige hætte, elastiske manchetter, seler og elastiske gummibånd sikrer optimal komfort og funktionalitet. Reflekser sikrer synlighed og den tilhørende sikkerhed når det er mørkt eller overskyet. Mange af vores modeller leveres med en pose i samme materiale, hvilket gør det nemt at tage regntøj med på ture eller lignende.
Veludstyret til enhver udendørsleg: Regntøj til dit barn
Børn elsker at være ude i naturen! Ligegyldigt om vind eller regn, mudder eller hagl - der er ikke noget dårligt vejr for dem, det handler bare om at have det passende overtøj. Hos Wheat tilbyder vi smukt og funktionelt regntøj til børn i vores dansk design. Vores forskellige modeller fås i mange farver og søde print. Vi har et stort udvalg af regnjakker, regnbukser, overalls og regnsæt. Vores modeller er især velegnede til overgangsmånederne i foråret og efteråret, men mange bruger det også om sommeren.
Jakker i alle baby- og børnestørrelser
Vi tilbyder baby- og børneregntøj til drenge og piger fra 0 til 12 år og i følgende størrelser:
Størrelse 74, Størrelse 80, Størrelse 86, Størrelse 92, Størrelse 98, Størrelse 104, Størrelse 110, Størrelse 116, Størrelse 122, Størrelse 128, Størrelse 140, Størrelse 152.
Veludstyret fra top til tå - vores gummistøvler
Naturligvis bør det ideelle fodtøj heller ikke mangle på en grå regnvejrsdag. For at afrunde børnenes regntøj, tilbyder vi vores smukke og ikke mindst praktiske Wheat gummistøvler. Så kan der hoppes i vandpytter og leges i mudderet – så bliver regnfulde til en kæmpe fornøjelse! Vores gummistøvler byder på reflekterende detaljer og skridsikre såler, der giver et godt greb i skovbunden, når det er mudret og glat. Materialets smidige gummikvalitet med en høj fleksibilitet sikrer komfort.
Vores gummistøvler fås i følgende børnestørrelser:
Størrelse 22, størrelse 23, størrelse 24, størrelse 25, størrelse 26, størrelse 27, størrelse 28, størrelse 29, størrelse 30, størrelse 31, størrelse 32, størrelse 33, størrelse 34 og størrelse 35.
Wheat regntøj til børn på udsalg og tilbud
Hvis du leder efter billigt regntøj til børn på tilbud eller udsalg, så tjek vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet / lagersalg på ældre sæsoner. Der kan det sagtens være at du er heldig at finde den rigtige regnjakke eller regnbukser til din pige eller dreng på tilbud. Vi opdaterer vores udsalg kategori løbende med nye produkter til nedsatte priser.


Regntøj (baby)

Facts om regntøj
Al vores overtøj er fri for PFC- og fluorstoffer.


Alle sømme er svejsede
Blødt og komfortabelt for babyer at have på 
Funktionelt
Vandsøjletryk: 8.000 mm


Vi kan ikke komme udenom regntøj, når der er tale om småbørn. Det er et must at pakke barnet ind i praktisk tøj, der er tilegnet udelivet. Det skal kunne tåle slitage at blive beskidt og ligeså holde din baby tør dagen lang samt i al slags vejr. 
Vores regntøj er særligt populært, og det kan kombineres med flere forskellige produktgrupper herunder særligt softshell og termotøj.---
Regntøj, beskyttelse mod regn og vådt
I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året. Derfor er regntøj et must-have til din baby. Men hvad skal man være opmærksom på, når man vil købe kvalitetsregntøj til babyer og småbørn? Det rigtige regntøj skal være vejrbestandigt, byde på et højt vandsøjletryk (vandtæthed), egnes til daglig brug samt være robust. Vores regntøj til babyer er hovedsagelig lavet af den syntetiske fiber Polyuretan, som er kendt for en lav fugtabsorption. Med en vandsøjle på 8.000 mm er vores regntøj vandtæt, dvs. det har en meget høj modstand mod regn. Vandsøjlen måler materialets vandpermeabilitet og jo højere den måler, jo mere vandtæt er materialet målt over tid og regn intensitet.
Desuden har vores regntøj vandtætte lukninger og svejsede sømme, så heller ikke regn kan komme igennem der. Vores lette regn materiale er hurtigtørrende og nem at vedligeholde og vaske ved 40 grader.
Køb praktisk regntøj til babyer online
Wheat har regntøj til babyer i høj kvalitet i form af dragter, jakker, bukser og som sæt. Mange praktiske funktioner såsom aftagelige hætte, elastiske manchetter, seler og elastiske gummibånd sikrer optimal komfort og funktionalitet. Reflekser sikrer synlighed og den tilhørende sikkerhed når det er mørkt eller overskyet. Mange af vores modeller leveres med en pose i samme materiale, hvilket gør det nemt at tage regntøj med på ture eller lignende.
Veludstyret til enhver udendørsleg: Regntøj til dit barn
Småbørn elsker at være ude i naturen! Ligegyldigt om vind eller regn, mudder eller hagl - der er ikke noget dårligt vejr for dem, det handler bare om at have det passende overtøj. Hos Wheat tilbyder vi smukt og funktionelt regntøj til babyer i dansk design. Vores forskellige modeller fås i mange farver og søde print. Vi har et stort udvalg af regnjakker, regnbukser, overalls og regnsæt. Vores modeller er især velegnede til overgangsmånederne i foråret og efteråret, men mange bruger det også om sommeren.
Jakker i alle babystørrelser
Vi tilbyder babyregntøj til drenge og piger fra 0 til 24 måneder og i følgende størrelser:
Størrelse 74, Størrelse 80, Størrelse 86, Størrelse 92, Størrelse 98
Veludstyret fra top til tå - vores gummistøvler
Naturligvis bør det ideelle fodtøj heller ikke mangle på en grå regnvejrsdag. For at afrunde børnenes regntøj, tilbyder vi vores smukke og ikke mindst praktiske Wheat gummistøvler. Så kan der hoppes i vandpytter og leges i mudderet – så bliver regnfulde til en kæmpe fornøjelse! Vores gummistøvler byder på reflekterende detaljer og skridsikre såler, der giver et godt greb i skovbunden, når det er mudret og glat. Materialets smidige gummikvalitet med en høj fleksibilitet sikrer komfort.
Vores gummistøvler fås i følgende babystørrelser:
Størrelse 22, størrelse 23, størrelse 24, størrelse 25, størrelse 26, størrelse 27, størrelse 28, størrelse 29, størrelse 30, størrelse 31, størrelse 32, størrelse 33, størrelse 34 og størrelse 35.
Wheat regntøj til babyer på udsalg og tilbud
Hvis du leder efter billigt regntøj til babyer på tilbud eller udsalg, så tjek vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet / lagersalg på ældre sæsoner. Der kan det sagtens være at du er heldig at finde den rigtige regnjakke eller regnbukser til din pige eller dreng på tilbud. Vi opdaterer vores udsalg kategori løbende med nye produkter til nedsatte priser.


Shorts

Shorts
Her på siden, kan du se alle vores styles under kategorien short til både drenge- og pigebørn, samt baby og junior. Hvad enten du er på udkig efter flotte ensfarvede shorts, eller nogen hvor der måske er striber eller fint print på, så har vi et stort udvalg her på siden. Shorts er ikke alene perfekte om sommeren, men kan faktisk bruges hele året rundt, med strømpebukser eller leggings indenunder. De fleste børn er glade for shorts, da de er bevægelige og behagelige at have på.  


Shorts (baby)

Shorts til babyer
Her på siden, kan du se alle vores styles under kategorien shorts til både drenge- og pigebørn i babystørrelser. Hvad enten du er på udkig efter flotte ensfarvede shorts, eller nogen hvor der måske er striber eller fint print på, så har vi et stort udvalg her på siden. Shorts er ikke alene perfekte om sommeren, men kan faktisk bruges hele året rundt, med strømpebukser eller leggings indenunder. Især vores bloomers er populære til de små pus.


Sidste chance

Sidste chance!

Lad dig inspirere af den nordiske natur og gå på opdagelse i vores smukke håndtegnede prints og bløde naturmaterialer.---
Mere om Wheats udsalg/sale
Andre kalder det outlet, lagersalg, tilbud - Vi har valgt at kalde det vores udsalgskategori, hvor du altid kan finde et godt tilbud på vores lækre børnetøj. Det er vigtigt at påpege at børnetøjet på udsalg ikke fejler noget. Der er altså ikke nogle af varerne som er fra 2. sortering/anden sortering, men at de højt sandsynligt er fra tidligere sæsoner. Kvaliteten er derfor den samme gode Wheat-kvalitet som du er vant til.
Udsalg på alle baby- og børnestørrelser
Her på siden finder du babytøj og børnetøj til drenge og piger i alle størrelser. Det betyder at du kan købe tøj til børn i små og store størrelser til tweens. Vi har udsalg på børnetøj i følgende størrelser:
str. 50, str. 56, str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str 152, str 164
Drengetøj og pigetøj på tilbud
Leder du efter tøj fra mærkevarer til børn og babytøj på udsalg, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et rigtig stort udvalg af børnetøj på tilbud. Til drenge finder du vores lækre termotøj, bukser, seje t-shirt, undertøj, bluser, overtøj, vinterjakker, jakker, flyverdragter, skjorter, badetøj som UV-dragt og våddragt, gummistøvler og meget mere på udsalg. Til piger, så finder du tilbud på kjoler,  t shirt, sommerjakker, jakker, flyverdragter, regntøj, nattøj, nederdele, badedragter og meget mere!
Husk at du også kan finde rigtig meget af vores økologiske babytøj på tilbud her på siden.

Tilbudsperioder

Du kan altid finde et godt tilbud på vores udsalg/tilbud side og finder alt fra 10%, 20%, 30%, 40%, 50% og helt op til 60% tilbud på varer i udvalgte perioder. Vi holder som oftest januarudsalg, midseason sale, back to school sale.
Fri fragt
Køber du Wheat-varer på tilbud, så husk at vi har gratis levering/fri fragt.


Skjorter

Skjorter
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien skjorter til båade drenge- og pigebørn. Hvad enten du er på udkig efter en ensfarvet skjorte eller en skjorte med noget mønster eller print, så finder du det hos os. Skjorter til børn er både smarte og praktiske på samme tid og kan styles på forskellige måder, så skjorten passer til et hvert outfit.


Skjorter (baby)

Skjorter til babyer
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien skjorter til både drenge- og pigebørn. Hvad enten du er på udkig efter en ensfarvet skjorte eller en skjorte med noget mønster eller print, så finder du det hos os. Skjorter til børn er både smarte og praktiske på samme tid og kan styles på forskellige måder, så skjorten passer til et hvert outfit.


Softshell

Facts om SoftshellAl vores overtøj er flour- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret

Softshell er vand- og vindafvisende
Vandsøjletryk: 5.000 mm
Åndbarhed: 5.000 g/m2/24 h

Softshell er en uundværlig spiller, når man snakker bevægelighed. Softshell er komfortabelt for barnet, da materialet er blødt og let at have på kroppen. Softshell er et godt valg til vuggestue- og børnehavebarnet, hvis det har tendens til at blive en smule varm og dermed få de velkendte røde kinder. Her hjælper Softshell med at skille barnet af med overskudsvarme fra kroppen. Softshell er derfor ideelt overgangstøj, som kan kombineres med regn- eller termotøj. Alt i alt er Softshell perfekt til de danske vejrforhold og skiftende årstider. 


Softshell (baby)

Facts om SoftshellAl vores overtøj er flour- og PFC-fri samt Øko-Tex certificeret

Softshell er vand- og vindafvisende
Vandsøjletryk: 5.000 mm
Åndbarhed: 5.000 g/m2/24 h

Softshell er blødt og komfortabelt og derfor en af de bedste typer overtøj, når man snakker bevægelighed. Softshell er et godt valg til vuggestue- og børnehavebarnet, hvis det har tendens til at blive en smule varm og dermed få de velkendte røde kinder. Her hjælper Softshell med at skille barnet af med overskudsvarme fra kroppen. Softshell er derfor ideelt overgangstøj, som kan kombineres med regn- eller termotøj. Alt i alt er Softshell perfekt til de danske vejrforhold og skiftende årstider. 


Spring/Summer 2019


Spring/Summer 2020


Spring/Summer 2021


Strik

Strik
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien strik til både pige- og drengebørn. Mange af vores styles er fremstille i 100% økologisk bomuld og andre styles er fremstillet i en blanding af bomuld og uld. Det er blødt og behageligt at have på og kradser ikke på de små kroppe.


Strik (baby)

Strik til babyer
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien strik til babyer. Mange af vores styles er fremstille i 100% økologisk bomuld og andre styles er fremstillet i en blanding af bomuld og uld. Det er blødt og behageligt at have på og kradser ikke på de små kroppe.


Sweatpants

På denne side kan du se alle vores styles under kategorien sweatpants til både drenge- og pigebørn samt til baby og junior. Sweatpants eller joggingbukser er komfortable og bløde for børn og gør det nemt at bevæge sig rundt i. Vi har sweatpants eller joggingbukser til enhver lejlighed, der passer både til hverdag og fest, det handler bare om den rette styling.


Sweatshirts

Sweatshirts
På denne side kan du se alle vores styles under kategorien sweatshirts til både pige- og drengebørn samt baby og junior. Sweatshirten er essentiel at have i garderoben. Den kan bruges som både trøje og jakke til de lidt varmere dage, hvor det ikke er nødvendigt med en jakke. Der er mange anvendelsesmuligheder, hvilket også gør sweatshirten populær.


Sweatshirts (baby)


T-shirts

På denne side kan du se alle vores styles under kategorien t-shirts og toppe til både drenge- og pigebørn til junior. Afhængigt af sæson er der alt lige fra kortærmet- til langærmet styles i klassiske pasformer og farver.
Du kan få t-shirts og toppe med håndtegnede frontprints eller vores populære alloverprints i blandt andet blomster, striber eller unikke håndmalede akvarelprints. Hvis du søger t-shirts eller toppe der skiller sig ud fra de andre styles, findes der bl.a. overdele med flæse- eller blondedetaljer til pigen. 


T-shirts (baby)

På denne side kan du se alle vores styles under kategorien t-shirts og toppe til både drenge- og pigebørn i alle babystørrelser (0-24 måneder). Afhængigt af sæson er der alt lige fra kortærmede til langærmede styles i klassiske pasformer og farver.
Du kan få t-shirts og toppe med håndtegnede frontprints eller vores populære alloverprints i blandt andet blomster, striber eller unikke håndmalede akvarelprints. Hvis du søger t-shirts eller toppe der skiller sig ud fra de andre styles, findes der bl.a. overdele med flæse- eller blondedetaljer til pigen. 


Termotøj

Termotøj er en rigtig fin løsning til barnet, der har brug for let overtøj i hverdagen, da det har en høj isolationsevne. Wheats overtøj er fluor- og PFC-frit samt Oeko-Tex certificeret.
Hvorfor vælge termotøj?

Blødt og lækkert at have på kroppen
Termotøj består af tre lag stof, hvor lagene er svejset sammen med ultralyd
Nemt for barnet selv at iklæde sig i en tidlig alder

Termotøj er et godt valg til de lune forårs-/samt efterårs måneder, hvor barnet blot skal have let overtøj på kroppen. Termotøj er let i materialet, og derfor er det behageligt for barnet at have på, hvilket vi går højt op i; At der skal være plads til bevægelighed, så barnet ikke bliver begrænset i sin leg.
---
Termotøj fra Wheat
Termo er den helt perfekte løsning til overgangssæsonenerne, dvs. foråret og efteråret. Termotøjet har nemlig vandtætte og vindtætte egenskaber, men er på samme tid, meget bevægeligt, blødt og rart for børn og babyer at have på.
Termojakker, termobukser og termodragter til børn
Vi har termojakker, termobukser og termodragter i alle baby- og børnestørrelser. Vores mest populære termojakke hedder Loui og de mest populære bukser hedder Alex og passer fint som termosæt. Bukserne passer dog også med vores nye populære model, Thilde. Vores mest populære termodragt hedder Harley og er rigtig god til børn der fx går i børnehave, da den dækker barnet i vind- og vandafvisende fra top til tå.
Termotøj i baby- og børnestørrelser
Vi tilbyder termotøj til din baby eller dit barn i følgende størrelser: str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str 152, str 164
Vores heldragter fås dog kun i babystørrelser, dvs. str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92
Udsalg og tilbud på termotøj
Hvis du leder efter billigt termotøj eller en billig termojakke på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/lagersalg på gamle sæsoner. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på termotøj til din pige / dreng. 


Termotøj (baby)

Termo til baby
Termo er den helt perfekte løsning til overgangssæsonenerne, dvs. foråret og efteråret. Termotøjet har nemlig vandtætte og vindtætte egenskaber, men er på samme tid, meget bevægeligt, blødt og rart for babyer at have på.
---
Termotøj fra Wheat
Termojakker, termobukser og termodragter til babyer
Vi har termojakker, termobukser og termodragter i alle babystørrelser. Vores mest populære termojakke hedder Loui og de mest populære bukser hedder Alex og passer fint som termosæt. Bukserne passer dog også med vores nye populære model, Thilde. Vores mest populære termodragt hedder Harley og er rigtig god til babyer og små børn der går i børnehave, da den dækker barnet i vind- og vandafvisende fra top til tå.
Termotøj i alle babystørrelser
Vi tilbyder termotøj til din baby eller dit barn i følgende størrelser: str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92, str 98, str 104, str 110, str 116, str 122, str 128, str 140, str 152, str 164
Vores heldragter fås dog kun i babystørrelser, dvs. str. 62, str 68, str 74, str 80, str 86, str 92
Udsalg og tilbud på termotøj
Hvis du leder efter billigt termotøj eller en billig termojakke på tilbud eller udsalg, så se evt. i vores udsalgskategori, som fungerer som en outlet/lagersalg på gamle sæsoner. Vi opdaterer løbende kategorien med nedsatte priser på termotøj til din pige / dreng. 


Tilbehør


Tilbehør (baby)


Ting der ikke skal på udsalg 20-22 nov 2020


Uld

I vores uldkollektion, så finder du essentielt uldtøj som leggings, bodier og t-shirts i vores fine uld. Vores uldtøj er specielt designet til at holde dit barn varmt, når det er koldt i vejret, men samtidig afkøle barnet, når barnet har det for varmt.
Vores uldtøj er perfekt til det danske vejr, og vi har designet sommeruld, som er vores uldtøj, der er beregnet til den danske sommer. Det er produceret af supertyndt uld, så det nu er endnu mere åndbart og rart for dit barn at have på om sommeren. Og det er uden at gå på kompromis med holdbarheden. 🐑


Underdele


Underdele (baby)


Undertøj


Wheat

I vores hovedkollektion finder du blandt andet vores populære basistøj som ensfarvede/printede bodier, leggings og deriblandt også vores rib-serie.
Derudover, finder du også t-shirts, bukser, strikbluser- og cardigans og meget mere.


Wheat | Basis

Vi har samlet vores basiskollektion i denne serie, og i den finder du alt basistøj, såsom bodier, t-shirts, leggings. Basiskollektionen er beregnet til dig som har brug for det essentielle og nødvendige tøj til dit barns garderobe. Tøjet kommer i rolige farver eller vores unikke håndtegnede prints. 
Vores basiskollektion er lavet af 100% økologisk bomuld.


Pages

Autumn/Winter 2018


Autumn/Winter 2018 Katalog


Autumn/Winter 2018 Overtøjskatalog


Autumn/Winter 2019


Autumn/Winter 2019 Katalog
B2B

Danmark

Offspring A/S
Grusbakken 13
2820 Gentofte
Tel: +45 45200220
info@wheat.dk
Link til B2B portal: wheat.spysystem.dk

Norway

Wheat.no
Moteforum Sjølyst rom 558
0278 Oslo
+47 95 00 28 94
Tony Guldbrandsen
tony@wheat.no
Link to B2B portal: wheat.spysystem.dk

Germany

MTC Haus
Taunusstraße 45
Haus 3, Raum 210
DE, 80807 München
+49 (0) 172 576 4643
Julia Buyting
jb@wheat.eu
Link to B2B portal: wheat.spysystem.dk


Switzerland


Rainbow-Textil AG
Industriestrasse 42
8152 Glattbrugg
+41 (0) 44 829 23 39
Fränzi Jauch
info@rainbowtextil.ch
Link to B2B portal: wheat.spysystem.dk


Bæredygtighed

Hos Wheat har vi forpligtet os til bæredygtighed og stræber efter at integrere det i alle aspekter af vores forretning. Bæredygtighed kan være mange ting, men vi betragter det som at eliminere brugen af skadelige stoffer i vores produkter, reducere miljøpåvirkningen af vores produktion og sikre etiske arbejdsvilkår. Vores forpligtelse til bæredygtighed skal afspejle den adfærd, praksis og standarder, som vi forventer af os selv, men lige såvel fra vores leverandører.
Vi arbejder aktivt på yderligere initiativer for at skabe større bæredygtighed og produktansvar i vores forretning. Vi arbejder derfor tæt sammen med vores leverandører for at minimere unødig skade på miljøet gennem bæredygtige produktionsmetoder.
 
Oeko-Tex Standard 100    
Med fokus på kvalitet, komfort og sikkerhed for børn i spidsen af alt, hvad vi gør, er vi i Wheat forpligtet til at begrænse brugen af skadelige stoffer i vores tøj. Vi har derfor taget initiativ til at sikre, at mellem 90 - 95% af vores jerseyvarer i hovedkollektionen, samt alt teknisk overtøj og regntøj er certificeret af Oeko-Tex Standard 100.
Vi opsøger hele tiden nye måder, hvorpå vi kan forbedre vores produkter yderligere og eliminere brugen af skadelige stoffer. Vores langsigtede vision er, at alt vores tøj skal være Oeko-Tex-certificeret. Vores første spadestik var at få alt vores tekniske overtøj og regntøj Oeko-Tex Standard 100 certificeret – hvilket vi lykkedes med! Denne certificering belyser vores engagement for at udnytte miljømæssige og ansvarsbevidste produktionsprocesser til at beskytte vores forbrugers sundhed – nemlig børnene.
 
Hvad er Oeko-Tex Standard 100?
Oeko-Tex Standard 100 er verdens førende test- og certificeringssystem for rå, halvfabrikat og færdige tekstilprodukter på alle produktionsstadier, såvel som ikke-tekstil anvendte materialer. Oeko-Tex systemet garanterer, at tekstiler der har opfyldt de påkrævede testkriterier med succes og har fået udstedt et certifikat, er frie for koncentrationer af stoffer, som er skadelige for helbredet. Certificerede produkter kan genkendes på mærket "Confidence in Textiles - tested for harmful substances", som fungerer som et synonym for ansvarlig tekstilproduktion.
Processen omfatter test af lovligt forbudte og kontrollerede stoffer og kemikalier samt andre stoffer, der er videnskabeligt vurderet som sundhedsfarlige. Testkriterierne og grænseværdierne bliver yderligere defineret og revurderet årligt. Et Oeko-Tex Standard 100 certifikat er derfor gyldigt i 12 måneder og kan herefter fornyes.
For mere information om Oeko-Tex Standard 100, besøg venligst virksomhedens hjemmeside her https://bit.ly/1WvjaMU
 
Hovedkollektion
Vi stræber efter at tilføje alt vores tøj på den omfattende liste over Oeko-Tex kriterier, og derfor er 90-95% af vores jerseyvarer certificeret af Oeko-Tex Standard 100. Dette betyder, at du som Wheat-kunde trygt kan shoppe vores ”Confidence in Textiles” -produkter velvidende, at de er sikre, hudvenlige og ikke skadelige for dine børn at have på.
 
Økologisk bomuld
Bomuld er den største kilde til råmateriale i vores hovedkollektion, og dog har produktionen af dette en negativ indvirkning på miljøet. Med vores fokus på bæredygtighed sigter vi primært efter at anvende økologisk bomuld i vores produkter. På nuværende tidspunkt produceres over 95% af vores jerseyvarer i økologisk bomuld fra leverandører certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS). Hver sæson stræber vi efter at udvide brugen af ​​økologisk bomuld i vores produktion, og i øjeblikket med fokus på vores vævede varer.
For mere information om GOTS kan findes her http://www.global-standard.org/
 
Teknisk Overtøj
Alle elementer, der anvendes i vores tekniske overtøj, som har direkte kontakt med huden fra de ydre materialer, belægning, samt ikke-tekstiltilbehør som knapper, reflekser og lynlåse, er produceret af vores Oeko-Tex Standard 100 leverandører. Dette betyder, at ingen farlige kemikalier vil komme i kontakt med huden, når det bæres. Vores tekniske overtøj har en ekstra belægning på ydersiden for at bevare tøjets vandafvisende egenskaber. Fra 2019 vil alt vores tekniske overtøj være fluorine (PFC) fri. 

Vandafvisende: 3.000-10.000 mm
Åndbarhed: 3.000-8.000 g/m2/24 t
Oeko-Tex Standard 100 certificeret 

 
Regntøj
Vores regntøj er lavet af 100% polyurethan (PU/PUR). Det kræver derfor ingen yderligere belægning for at gøre det vandtæt, og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Vandtæt (WP) op til 8.000 mm
Svejsede sømme og vandafvisende lynlåse til beskyttelse mod vejr (vind og regn)
Letvægt og komfortabelt
Fluor (PFC) fri.

 
Uldkollektion
Vi benytter merinould i en række af vores varer i uldkollektionen. Ikke alene er merinould isolerende, blødt og behageligt at have på, det er også bæredygtigt. Merino er en naturlig fiber, der kun kræver en blanding af frisk luft, solskin, vand og græs til at vokse. Det er en fuldstændig fornybar fiberkilde og er i modsætning til de fleste menneskeskabte fibre 100% biologisk nedbrydelig og kræver ikke brug af kemikalier. Alt vores merinould er sikret mod "mulesing", og kommer derfor kun fra ordentlige forhold. 
 
Bæredygtige produktionsmetoder
Vi mener, at vi har en rolle at spille, når det handler om at beskytte miljøet. Derfor stræber vi efter at bruge bæredygtige produktionsmetoder hos Wheat. 90% af vores jerseyvarer fremstilles hos en ”grøn” fabrik i Bangladesh. Fabrikken har til formål at minimere miljøpåvirkningen af deres produktion, og sikre, at alle varer er etisk produceret. Mange af deres fantastiske initiativer inkluderer blandt andet: 

Produktion af 20% vedvarende energi
Genanvendelse af vand (reduceret brug af grundvand med 40%)
Reduceret CO₂-udledning med 50%

Fabrikken har også etableret et "Happy Faces" -projekt, som blandt mange fantastiske initiativer giver arbejdstagerne et sikkert arbejdsmiljø, fair lønninger, sundhedspleje, børnepasning og fri transport. Foruden alt dette har de ligeså implementeret en ”kvinders empowerment”-politik.
Den "grønne" fabrik i Bangladesh, er ligesom mange af vores andre store producenter, BSCI-certificeret, hvilket har stor betydning for os hos Wheat. BSCI (Business Social Compliance Initiative) er et initiativ fra Foreign Trade Association, der har til formål at forbedre arbejdsvilkårene for leverandører af de deltagende medlemsvirksomheder. Leverandører med BSCI-kvalifikationen er blevet revideret og overholder de 11 principper og strenge retningslinjer. 
BSCI-platformen giver indblik i og informationer til sporing af resultater, deling af overvågningsaktiviteter og forslag til forbedringer for alle leverandører i netværket. Dette skaber synlighed for virksomhederne overfor deres forsyningskæder og produktion - med minimal indsats og omkostninger. 
Vi engagerer os meget i at styrke vores virksomheds sociale ansvar, og derfor er det vigtigt for os at opretholde gennemsigtigheden i vores forsyningskæde.


Cookiepolitik

På hjemmesiden www.wheat.dk anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.
1. Ejeroplysninger
Offspring A/S (Wheat)CVR (VAT no.): 21780006Grusbakken 13, GentofteDanmarkEmail: info@wheat.dk
2. Hvad er en cookie?
Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på hjemmesiden.
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.
Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen-besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.
3. Cookies på www.wheat.dk
På www.wheat.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Endvidere bruger vi cookies til at gennemføre ordrer i vores webshop. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.
4. Hvordan fjernes/undgås cookies?
Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies.
Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].
Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies

5. Hvorfor informerer vi om cookies?
Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookiebekendtgørelsen).
Link til cookiebekendtgørelsen
6. Behandling af persondata
For yderligere information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du læse vores persondatapolitik, som du finder her persondatapolitik.
7. Kontakt
Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på info@wheat.dk


Disney

Disney & Wheat
Wheat startede sit samarbejde med Disney i 2016. Vi har gennem flere sæsoner repræsenteret nogle af de mest populære Disney-karakterer såsom: Mickey Mouse, Anders And, Peter Plys mv.
Her på siden, kan du blandt andet se vores fine, håndtegnede Wheat-print med Disney motiv. Vores Disney-kollektion indeholder bl.a. t-shirts, leggings, sengetøj i alle børne- og juniorstørrelser.
I forbindelse med Disney Frost, så har vores designere skabt en enestående kollektion med de fineste prinsessekjoler med Frozen-motiv.


Fall/Winter 2016


Fall/Winter 2017


Forhandlere


Loading store locator
from Stockist store locator...


Forhandlerliste


Handelsbetingelser

www.wheat.dk ejes og drives af OffSpring A/S
CVR (VAT no.): 21780006OffSpring A/S (Wheat)Grusbakken 13, GentofteDanmarkEmail: info@wheat.dk
Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.wheat.dk til levering i Danmark og resten af verden.
Bestilling og betalingwww.wheat.dk er åben 24 timer i døgnet - alle ugens dage, og du kan næsten altid foretage et køb på vores webshop. Det kan dog ske, at vi lukker shoppen for vedligeholdelse. Du kan kun foretage online køb, når shoppen er åben og tilgængelig.
For at handle hos www.wheat.dk skal du være 18 år gammel og have et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du stadig købe varer, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden måde har en juridisk ret til at indgå købet.
Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i "indkøbskurven". Du kan helt op til tidspunktet for ordren redigere indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende kontrollere indholdet og prisen på varerne. Eventuelle ekstra betalinger såsom fragt vil først blive beregnet umiddelbart før du er klar til at betale.
Når du er klar til at bestille, skal du klikke på "Køb og gå til betaling" (eller tilsvarende), hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode og vælg leveringsmetode. Du kan ændre indholdet af indkøbskurven lige indtil du bekræfter dit køb ved at klikke på knappen "Bestil og betaling".
Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt trykfejl, prisstigninger og udsolgte varer.
Skulle du undtagelsesvis finde fejl eller opleve problemer med at opnå de angivne rabatter og tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på info@wheat.dk.
På www.wheat.dk kan du betale med følgende kreditkort:
VISA/DankortVISAVISA ElectronMasterCardMasterCard DebitMobilePay 
Vi trækker først pengene, når varerne er afsendt. Evt. kortgebyr, der er forbundet med dit køb, afholder vi.
Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelseNår du bestiller en vare hos os, vil du modtage en email kvittering (ordrebekræftelse) for vores modtagelse af din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os.
LeveringWheat.dk bruger forsikret pakker og du modtager et track & trace nr. når vi sender din bestilling.
DanmarkLeveringstiden er typisk 1-2 hverdage. Bemærk at der kan forekomme længere leveringstid under udsalg.
Du har mulighed for at afhente din pakke på vores hovedkontor i Gentofte på følgende adresse: Grusbakken 13, 2820 Gentofte. Du kan hente den i vores åbningstider: Alle hverdage mellem 8.00 - 16.00  (fredag lukker vi kl. 15.00)
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Privat levering med udbringning koster 29,00 kr.
For levering udenfor Danmark gå til vores international website > www.wheat.eu
60 dages returretNår du handler online på www.wheat.dk har du 60 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb, og derefter returnere vare (r) til os. Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.
Du må kun håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes kvalitet og egenskaber.
Når du sender returvarer til os gennem et fragtfirma, så husk at få en kvittering for at din pakke er afsendt, som bevis på at du har overdraget varer til fragtfirma.
For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring via e-mail inden for 60 dage efter modtagelsen af varen.
ReturHvis du fortryder dit køb, skal varerne returneres til:
Wheatc/o Prime Cargo A/SProfilvej 4DK-6000 Kolding
BEMÆRK: Retur skal sendes direkte til ovenstående virksomhedsadresse. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop eller COD. Derudover, så modtager vi ikke returpakker sendt DAO.
Til gengæld skal du sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken / varerne, indtil vi modtager den. Så behold postkvittering og tracking nummer. Du skal betale omkostningerne ved tilbagelevering af varerne, når du fortryder.
Vigtigt: Vi forventer, at du så hurtigt som muligt efter du har givet meddelelse herom, og du skal returnere dem inden for 14 dage.
Dokumentation af dit køb og returnering formularDu skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb. Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får udbetalt det beløb tilbage, du har betalt til os ved købet (inkl. evt. fragtomkostninger). Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel som du har betalt for købet. Har du for eksempel betalt med kort, udbetales købesummen til betalingskort, du brugte til køb.
Bemærk: Du kan miste dit købs beløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktet er forringet, fordi: 
- Du har faktisk taget varen i brug
- Det er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
- Du har håndteret varer på anden måde end var nødvendig for at du kan bestemme egenskaber og kvalitet.
- Fortrydelsesret ved brugte varer
Der er 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Hvis varen er blevet brugt kan den fortsat returneres under fortrydelsesretten. Som forbruger må man i princippet kun tage varen i øjesyn altså afprøve dit køb som i en fysisk forretning. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren som skal betale for en evt. værdiforringelse og den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for den i et videre salg.
Reklamation - Hvis der er noget galt med produktetDit køb af omfattet af købeloven, herunder mangel regler. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret, at du enten kan have en defekt vare repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal kontakte os inden "rimelig tid"Du skal reklamere inden "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og senest 2 måneder efter, at manglen er opdaget. Du kan klage ved at kontakte os via e-mail til: info@wheat.dk. Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage yderligere instruktioner. 
Produktet skal sendes til:
Wheatc/o Prime Cargo A/SProfilvej 4DK-6000 Kolding Email: info@wheat.dk
Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug venligst vores returseddel. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer behandlingstiden for klagen.
Ved begrundet klage refunderer vi rimelige fragtomkostningerHvis klagen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen tilbage til os. Ellers skal du afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger for returnering af varen efter undersøgelsen. Husk at varen altid skal være i god emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken / varer op til vores modtagelse. Så behold postkvittering og tracking nummer. Bemærk Vi modtager ikke pakker sendt COD eller lignende.
Der er i Januar 2016 vedtaget ny lovgivning ift. forbrugerklageloven. I tilfælde af reklamation eller andet vil vi altid hjælpe. I tilfælde at parterne ikke kan blive enig henviser vi til EU kommisionens hjemmeside - Online Dispute Resolution > http://ec.europa.eu/consumers/odr/
PrivatlivFor at handle hos www.wheat.dk skal du oplyse mindst: 
NavnAdresseE-mail-adresseTelefon / mobil nummer
Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se. Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprette et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger ikke slettes, medmindre du beder os om at gøre det.
Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: info@wheat.dk.
CookiesVed at benytte www.wheat.dk, accepterer du, at vi kan bruge cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Lov og værneting køb af varer på www.wheat.dk er underlagt dansk ret og lovgivning. Enhver tvist afgøres ved de danske domstole.


INFLUENT-SAMARBEJDEER DU INTERESSERET I ET SAMARBEJDE MED OS? 
Influenter på sociale medier og i gadebilledet kan vi efterhånden ikke komme udenom. I almen snak er der tale om brandambassadører, som hjælper med at booste os og gøre opmærksom på os som brand.
Interessen fra jer derude er stødt stigende, og vi får en masse henvendelser på daglig basis. Vi er vilde med det - men vi er også nødsaget til at vurdere med omhu, hvem og hvilke af jer, vi vælger at indgå et samarbejde med. 
Et samarbejde i vores øjne bør løbe på tværs og henover flere sæsoner, så vi i samspil kan få glæde af aftalen. Vi ønsker, at vores kommende brandambassadører, ligesom os selv, lever og ånder for god kvalitet, komfort og - det at have barnet i fokus. Du skal selvfølgelig være aktiv på din blog/Instagram på daglig basis og have børn, du kan tage billeder af for at komme i betragtning. 
Hvis du ønsker at kontakte os for mere info, og du føler, at du vil være en ideel Influent for os, så udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig, såfremt, at vi ser dig som et godt match. 


Katalog


Konkurrencebetingelser

Facebook-konkurrence
1. Arrangør
Wheat (OffSpring A/S) Grusbakken 13, 2820 Gentofte +45 45 20 02 20 info@wheat.dk www.wheat.dk
 
2. Hvem må deltage
Alle indbyggere i Danmark, der opfylder nedenstående betingelser, kan deltage i konkurrencen. Deltagerne skal være mindst 18 år gamle. Personer, der er ansat i Wheat (OffSpring A/S), ansat af Wheat-partnere, samt disses familier, må ikke deltage i konkurrencen.
 
3. Hvornår kan du deltage?
Konkurrencen begynder d. 19. december 2017 og slutter d. 22. december 2017 kl. 12:00, hvor den heldige vindere bliver trukket umiddelbart efter. Du kan ikke deltage i konkurrencen, når konkurrenceperioden er slut. Vinderne får besked pr. e-mail og/eller Facebook senest d. 22. december 2017.
 
4. Hvordan deltager du?
Deltagelse sker via Wheat//Disneys side på Facebook. (www.facebook.com/wheatdisney)
 
5. Vindere
Vinderne udvælges tilfældigt. Hvis vinderne udvælges baseret på kreativitet, så skal dette oplyses. Vinderne udvælges af en jury, udpeget af Wheat (OffSpring A/S). Der kan ikke klages over juryens afgørelse. Præmierne kan ikke ombyttes med kontanter. Navne på vinderne offentliggøres på http://www.facebook.com/wheatdisney efter konkurrencens afslutning.
I tilfælde af at den udvalgte vinder ikke svarer inden udgangen af d. 22. december, forbeholder Wheat (OffSpring A/S) retten til at trække en ny vinder, da der er tale om en tidsensitiv præmie.
 
6. Præmier
Én (1) person vinder en præmie indeholdende:

4 billetter til Disney Frost in Concert, som afholdes i Operaen d. 27. & 28. december 2017

Præmien kan ikke byttes til penge. Præmien sendes til vinderne efter konkurrencens afslutning.
 
7. Trykfejl og utilsigtede fejltagelser
Wheat (OffSpring A/S) og andre parter i denne konkurrence påtager sig intet ansvar for eventuelle trykfejl eller andre problemer i forbindelse med konkurrencen.
 
8. Håndtering af personoplysninger
Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, men slettes, når konkurrencen er slut.
 
9. Varemærker og Copyright
Alle varemærker og øvrigt materiale på dette website er, hvis intet andet er angivet, beskyttet af de almindelige lovbestemmelser vedrørende immaterielle rettigheder, og de kan således ikke anvendes uden forudgående, skriftlig tilladelse fra den relevante instans hos Wheat (OffSpring A/S).
 
10. Ansvar og rettigheder
Wheat (OffSpring A/S) er ikke ansvarlig for følgende:

Direkte, indirekte eller utilsigtede tab som følge af registrering eller anvendelse af applikationen.
Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af registrering eller anvendelse af websitet – deriblandt overførsel af materiale, lyd, data, tekst, billeder eller videoer fra websitet.
Materiale, som brugerne offentliggør på websitet; samtidig forbeholder Wheat (OffSpring A/S) sig retten til at anvende indsendt materiale uden nogen form for kompensation. Alt indsendt materiale i forbindelse med konkurrencer og andre aktiviteter på websitet tilhører Wheat (OffSpring A/S), som derfor frit kan disponere over det indsendte materiale.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, tilskyndet eller administreret af eller forbundet med Facebook. Facebook er derfor ikke ansvarlig for:

Direkte, indirekte eller utilsigtede tab som følge af registrering eller anvendelse af applikationen
Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af registrering eller anvendelse af websitet– deriblandt overførsel af materiale, lyd, data, tekst, billeder eller videoer fra websitet.
Materiale, som brugerne offentliggør på websitet; samtidig forbeholder Facebook sig retten til at anvende indsendt materiale uden nogen form for kompensation.

Konkurrencen er hverken afholdt eller sponsoreret af Disney.


Kontakt os (Webshop)

KUNDESERVICE (WEBSHOP)

Danmark
Offspring A/S
Grusbakken 13
2820 Gentofte
Tel: +45 45200220
webshop@wheat.dk


Kontakt os (Wholesale)

HEAD OFFICE

Danmark
Offspring A/S
Grusbakken 13
2820 Gentofte
Tel: +45 45200220
info@wheat.dk


Kontakt Os Hoved Kontor

HEAD OFFICE

Offspring A/S
Grusbakken 13
2820 Gentofte
Denmark


Kontakt os udlandet

Internationalt salg

Norge
Norwegian Fashion Center
Showrom F4-04, Wheat Norge
Snarøyveien 30L, 1360 Fornebu
+47 95 00 28 94
Tony Guldbrandsen
tony@wheat.no


Tyskland
MTC Haus
Taunusstraße 45
Haus 3, Raum 210
DE, 80807 München
+49 (0) 172 576 4643
Julia Buyting
jb@wheat.euSchweiz
Rainbow-Textil AG
Industriestrasse 42
8152 Glattbrugg
+41 (0) 44 829 23 39
Fränzi Jauch
info@rainbowtextil.ch


LEDIGE STILLINGER

SØG JOB HOS OS
 
Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er selvfølgelig altid velkommen til at søge uopfordret.
Vi vil med glæde fortælle nærmere om dine muligheder, samt vores ønsker til en kommende kollega. Ring til os på +45 45 20 02 20 eller udfyld formularen til højre, hvis du har spørgsmål herom. 

Ønsker du at søge uopfordret eller måske som praktikant, kan du
sende din ansøgning og CV til job@wheat.dk  
Vi ser frem til at høre fra dig! 


LEVERING

Danmark Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage. Bemærk at der kan forekomme længere leveringstid under udsalg.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Privat levering med udbringning koster 29,00 kr.
GLS Ekspreslevering koster 49,00 kr.
60 dages returret Når du handler online på www.wheat.dk har du 60 dages fortrydelsesret.


Lookbook


Mere information

Bevægelsesfrihed Fælles for al Wheat børnetøj er, at vi går rigtig meget op i pasform og i at producere tøj, som børn kan føle sig tilpas i, om den står på leg eller andet. Derfor har vi et stort konstruktionsteam, som løbende prøver tøjet af på børn i alle størrelser, så vi kan sikre at tøjet sidder helt som det skal! Derfor kan du også roligt stole på vores størrelsesguide.
Sundhed Når du køber Wheat børnetøj, så er du sikker på at vi gør alt hvad vi kan, for at vores tøj ikke skal indeholde skadelige stoffer, som fluor-, PFC- eller hormonforstyrrende stoffer.
Sans for detaljen Alle vores print, om det er blomsterprint eller frontprint, er håndtegnet af vores designere. Derfor kan du, når du iklæder dit barn i Wheat børnetøj, være sikker på at det er et produkt, som vi har brugt tid og kærlighed på at skabe.


Nyheder


Nyheder

Her kan du se alle nyheder fra Wheat.
 

Om Wheat

Wheat er dansk børnetøj, når det er allerbedst. Tøjmærket blev grundlagt i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard. Charlotte Galsgaard er chefdesigner hos Wheat, hvor hun designer tøj med klassiske linjer, lyse farvekombinationer og originale mønstre. Hun viderefører således den skandinaviske designtradition i børnetøjet.Brandet har kollektioner til både drenge, piger og babyer, og vi lægger særlig vægt på komfort, og at tøjet er tilpasset børns præmisser. Det er derfor fremstillet med smarte features såsom justérbare elastikker, tilpas rummelig vidde og naturlige materialer. Wheats farvepalette er moderne og består af afdæmpede pasteller, flotte mønstre og print, det gør Wheat til et utrolig elegant børnetøjsmærke.


Nyhedsbrev

Tilmeld dig Wheats nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med følgende indhold:
 

Ny inspiration til børnegarderoben
Information om aktuelle tilbud og konkurrencer.
Behind-the-scenes historier og artikler om Wheat
Særlig adgang til Wheat-events

Vi udsender nyhedsbreve én til to gange om ugen. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.


Om os

VORES HISTORIE

“Da vi startede Wheat følte vi, at der var et hul i det skandinaviske marked. Der manglede et børnetøjsbrand med fokus på de naturlige materialer." - Designer & grundlægger, Charlotte Galsgaard

I 2002, da ægteparret Charlotte og Peter Galsgaard startede Wheat, oplevede de et skandinavisk marked fyldt med polyester og syntetiske materialer. Missionen var at skabe et brand med et stærkt design-DNA, passionerede værdier og i naturlige materialer med fokus på økologi. På daværende tidspunkt fandtes sidstnævnte i så lille en grad, at ægteparret selv måtte teste og prøve sig frem med naturfarver m.m. for at komme frem til det bedste resultat.
De naturlige materialer blev samtidig inspirationen til navnet Wheat. De danske hvedemarker med kornet, svajende i vinden, blev nemlig symbolet på de ubearbejdede, naturlige fibre og et naturligt, signalstærkt valg for brandets navn og identitet.
“Wheat startede med kundemøder hjemme hos os selv. Charlotte viste kollektionerne frem ved køkkenbordet om aftenen, mens jeg puttede vores tre dengang små børn.” - Grundlægger, Peter Galsgaard

Charlotte Galsgaard står for den kreative del af virksomheden, mens Peter Galsgaard tager sig af den daglige drift sammen med brandets CEO. Det har fra start været vigtigt at have børnene i fokus. Parret har selv tre børn og ved, hvad det kræver af specielle hensyn for at tøjet kan fungere optimalt. Hvert design er derfor nøje tilpasset børns præmisser med en perfekt, tilrettet pasform i slidstærke materialer, som sikrer barnets bevægelsesfrihed.
“Jeg har altid elsket den karismatiske, svenske kunstner Carl Larsson, og han er derfor en stor inspiration for mig, når jeg designer eller sidder med vores håndtegnede signatur-prints.” - Charlotte Galsgaard
Wheat har stærke, skandinaviske designtraditioner, og et af de skarpeste designparametre er de unikke, håndtegnede signaturprints, som sæson efter sæson ses i kollektionerne. Termo-, regn- og overtøj er også markante spillere på markedet og nogle af brandets store succeser. Sammen med den den høje kvalitet og komfort er det med til at definere Wheat.
“Vi oplever ofte, at vores design og kvalitet gør, at tøjet går i arv år efter år. Det er i rigtig god tråd med det vi har masser af fokus på.” - Charlotte Galsgaard

Wheat startede i det små og er i dag repræsenteret i mere end 45 lande verden over.Missionen er klar - udover at bibeholde det stærke design-DNA vil brandets forpligtelse til CSR fortsætte, og bestræbelsen på at integrere det i alle aspekter af virksomheden er en vigtig målsætning. CSR kan være mange ting, og Wheat betragter det som at eliminere brugen af skadelige stoffer i alle produkter, reducere miljøpåvirkningen af produktionen og sikre etiske arbejdsvilkår. FNs klimamål er desuden med i virksomhedens fremtidige tanker og overvejelser. 

“Wheats forpligtelse til CSR skal afspejle den adfærd, praksis og standard, som forventes af os.” - Peter Galsgaard


Persondatapolitik

Hos Wheat prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Offspring A/S (Wheat) CVR (VAT no.): 21780006 Grusbakken 13, Gentofte Danmark Email: info@wheat.dk
2. Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop. Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

Når du køber varer online på www.wheat.dk
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Når du opretter en kundekonto på www.wheat.dk
Når du deltager i en af vores konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Wheat flere gange. 
3. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

Gennemførelse af ordre i vores webshop
Tilmelding til nyhedsbrev
Administration af brugerkonto / profil
Deltagelse i konkurrencer eller andre events
Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
Oversigt over købshistorik
Statistik
Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
www.wheat.dk fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.wheat.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart. 
4. Videregivelse til andre dataansvarlige 
Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af vores anvendte fragtfirma.
Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger. 
5. Overladelse til databehandlere    
Dine personoplysninger overlades til vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Wheats vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Wheats vegne og i overensstemmelse med vores instrukser. 
6. Sletning af personoplysninger 
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form. 
7. Cookies 
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: cookiepolitik
8. Sikkerhed 
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 
9. Dine rettigheder 
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). 
10. Tilbagekaldelse af samtykke 
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@wheat.dk 
11. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker. 
12. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@wheat.dk eller +45 45200220. Du kan også skrive til os på følgende adresse: Grusbakken 12-13, 2820 Gentofte 
13. Klage
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.


Returvarer

FORTRYDELSESRET/RETURNERING
Hos Wheat har du 60 dages returret.
(På udsalgsvarer vil returretten være 14 dage)
Du skal benytte den medfølgende returseddel.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må selvfølgelig gerne pakke varen ud og prøve den. Fortrydelsesretten bortfalder dog, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. BESKADIGET EMBALLAGE KAN I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE BENYTTES.  Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Når du sender returvarer til os gennem et fragtfirma, så husk at få en kvittering for at din pakke er afsendt, som bevis på at du har overdraget varer til fragtfirma.Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet.
Din returpakke skal returneres til følgende adresse:
Wheatc/o Prime Cargo A/SProfilvej 4DK-6000 Kolding
Telefonnummer: +45 45 20 02 20E-mail adresse: webshop@wheat.dk
BEMÆRK: Retur skal sendes direkte til ovenstående virksomhedsadresse. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop. Derudover, så modtager vi ikke returpakker sendt DAO.
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til din bank/kort. Det sker når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes. Tilbagebetalingen sker senest 14 dage efter modtagelsen.


SOS Friday 2019

Gør en forskel på SOS Friday
Hos Wheat har vi gennem tiden støttet forskellige organisationer og seneste projekt er, i samarbejde med vores største leverandør i Bangladesh, at skabe en grøn fabrik, som har til formål at sikre optimale arbejdsforhold og fokus på miljøet. Det er vigtigt for os at være et brand som du og dine børn kan stå inde for og bære med stolthed og god samvittighed.
På Black Friday, hvor rabatkrigen for alvor bliver skudt i gang, vil vi gerne tilbyde et alternativt tilbud. Spar 0% på hele vores sortiment. Vi donerer i stedet 100% af omsætningen på denne dag (29-11-2019) til en god sag.
Al omsætning fra vores webshop-salg på fredag går ubeskåret til SOS Børnebyerne. 
Vi har valgt ikke at sætte priserne ned på Black Friday, men valgt at sætte fokus på en god sag. Derfor bliver Black Friday hos os til SOS Friday, hvor al omsætningen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.
Dette er tredje år i træk vi donerer al salg fra webshoppen til SOS Børnebyerne, i stedet for at holde Black Friday. Vi ønsker med dette samarbejde at være med til at gøre en forskel i verden. 
Charlotte Galsgaard
P.S. Hvis du vil vide mere om SOS Børnebyerne, så tryk her.
 

 


Spring/Summer 2016


Spring/Summer 2017


Spring/Summer 2019


Spring/Summer 2019 Katalog


Spring/Summer18


SS18 Disney/Marvel
Store finder


Store Locator

Find alle Wheat forhandlere her


Store Locator


Loading store locator
from Stockist store locator...


Størrelsesguide


A
MånederHøjde
0mdr 50cm
1mdr 56cm
3mdr 62cm
6mdr 68cm
9mdr 74cm
12mdr 80cm
18mdr 86cm
24mdr 92cm


B
Bryst
39
41
43
45
47
49
51
53


C
Talje
39
40,5
42
43,5
45
47
49
51


D
Hofte
39
41
43
45
47,5
49,5
51,5
53,5


E
Benlængde
19
21
23
25
27
30,5
34
38


A
ÅrHøjde
3år 98cm
4år 104cm
5år 110cm
6år 116cm
7år 122cm
8år 128cm
10år 140cm
12år 152cm
14år 164cm


B
Bryst
55
57
59
61
64
67
73
79
85


C
Talje
52,5
54
55,5
57
58,5
60
63
66
69


D
Hofte
57
59,5
62
64,5
67,5
70,5
76,5
82,5
88,5


E
Benlængde
42
45,5
49
52,5
55,5
58,5
64,5
70,5
76,5
Størrelsesguide

Baby 
Måneder
0 md
1 mdr
3 mdr
6 mdr
9 mdr
12 mdr
18 mdr
24 mdr


A
Højde
50 cm
56 cm
62 cm
68 cm
74 cm
80 cm
86 cm
92 cm


B
Brystmål
39
41
43
45
47
49
51
53


C
Talje
39
40,5
42
43,5
45
47
49
51


D
Hofte
39
41
43
45
47,5
49,5
51,5
53,5


E
Benlængde
19
21
23
25
27
30,5
34
38
 
Dreng 
År
3 år
4 år
5 år
6 år
7 år
8 år

10 år

12 år

14 årA
Højde
98 cm
104 cm
110 cm
116 cm
122 cm
128 cm
140 cm
152 cm
164 cm


B
Brystmål
55
57
59
61
64
67
73
79
86


C
Talje
52
54
56
58
60
62
66
70
74


D
Hofte
55,5
58,0
61,0
64,0
67,0
70
76
82
89


E
Benlængde
42
45,5
49
52,5
55,5
58,5
64,5
70,5
76,5 
Pige 
År
3 år
4 år

5 år

6 år

7 år

8 år

10 år

12 år

14 årA
Højde
98 cm
104 cm
110 cm
116 cm
122 cm
128 cm
140 cm
152 cm
164 cm


B
Brystmål
55
57
59
61
63
66
72
78
84


C
Talje
52
54
56
58
60
61
63
65
67


D
Hofte
55,5
58,0
61,0
64,0
67,5
71,0
77
83
89


E
Benlængde
42
45,5
49
52,5
55,5
58,5
64,5
70,5
76,5 
HovedAlder
0-1 md
1-3 mdr
3-6 mdr
6-12 mdr

12-18 mdr

1-2 år 
3-4 år 
5-6 år

7-8 år

10-14 årHovedmål
42
44
46
48
50
51
52,5
54
55
56,5 
Gummistøvler
EU str.
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35


Indvendige mål
14,8 CM
15,3 CM
16,0 CM
16,8 CM
17,5 CM
18,2 CM
18,8 CM
19,5 CM
20,3 CM
20,6 CM
21,5 CM
22,0 CM
22,5 CM
23,2 CM


Højde
15,0 CM
15,0 CM
17,0 CM
17,0 CM
17,0 CM
17,0 CM
19,0 CM
19,0 CM
19,0 CM
19,0 CM
21,0 CM
21,0 CM
21,0 CM
21,0 CM
 
Termo GummistøvlerEU str.
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35


Indvendige mål
14,7 cm
15,1 cm
16,1 cm
16,5 cm
17,1 cm
17,7 cm
18,4 cm
19,2 cm
19,6 cm
20,6 cm
21,2 cm
22,1 cm
22,9 cm
23,7 cm


Højde
19 cm
19 cm
21 cm
21 cm
21 cm
21 cm
23 cm
23 cm
23 cm
23 cm
25 cm
25 cm
25 cm
25 cm 
Voksen TermoStørrelse
XS
S
M
L
XL


Brystmål
80 cm
88 cm
96 cm
104 cm
112 cmtest


Vores materialer

Hos Wheat har vi forpligtet os til bæredygtighed og stræber efter at integrere det i alle aspekter af vores forretning. Bæredygtighed kan være mange ting, men vi betragter det som at eliminere brugen af skadelige stoffer i vores produkter, reducere miljøpåvirkningen af vores produktion og sikre etiske arbejdsvilkår. Vores forpligtelse til bæredygtighed skal afspejle den adfærd, praksis og standarder, som vi forventer af os selv, men lige såvel fra vores leverandører.
Vi arbejder aktivt på yderligere initiativer for at skabe større bæredygtighed og produktansvar i vores forretning. Vi arbejder derfor tæt sammen med vores leverandører for at minimere unødig skade på miljøet gennem bæredygtige produktionsmetoder.
 
Oeko-Tex Standard 100    
Med fokus på kvalitet, komfort og sikkerhed for børn i spidsen af alt, hvad vi gør, er vi i Wheat forpligtet til at begrænse brugen af skadelige stoffer i vores tøj. Vi har derfor taget initiativ til at sikre, at mellem 90 - 95% af vores jerseyvarer i hovedkollektionen, samt alt teknisk overtøj og regntøj er certificeret af Oeko-Tex Standard 100.
Vi opsøger hele tiden nye måder, hvorpå vi kan forbedre vores produkter yderligere og eliminere brugen af skadelige stoffer. Vores langsigtede vision er, at alt vores tøj skal være Oeko-Tex-certificeret. Vores første spadestik var at få alt vores tekniske overtøj og regntøj Oeko-Tex Standard 100 certificeret – hvilket vi lykkedes med! Denne certificering belyser vores engagement for at udnytte miljømæssige og ansvarsbevidste produktionsprocesser til at beskytte vores forbrugers sundhed – nemlig børnene.
 
Hvad er Oeko-Tex Standard 100?
Oeko-Tex Standard 100 er verdens førende test- og certificeringssystem for rå, halvfabrikat og færdige tekstilprodukter på alle produktionsstadier, såvel som ikke-tekstil anvendte materialer. Oeko-Tex systemet garanterer, at tekstiler der har opfyldt de påkrævede testkriterier med succes og har fået udstedt et certifikat, er frie for koncentrationer af stoffer, som er skadelige for helbredet. Certificerede produkter kan genkendes på mærket "Confidence in Textiles - tested for harmful substances", som fungerer som et synonym for ansvarlig tekstilproduktion.
Processen omfatter test af lovligt forbudte og kontrollerede stoffer og kemikalier samt andre stoffer, der er videnskabeligt vurderet som sundhedsfarlige. Testkriterierne og grænseværdierne bliver yderligere defineret og revurderet årligt. Et Oeko-Tex Standard 100 certifikat er derfor gyldigt i 12 måneder og kan herefter fornyes.
For mere information om Oeko-Tex Standard 100, besøg venligst virksomhedens hjemmeside her https://bit.ly/1WvjaMU
 
Hovedkollektion
Vi stræber efter at tilføje alt vores tøj på den omfattende liste over Oeko-Tex kriterier, og derfor er 90-95% af vores jerseyvarer certificeret af Oeko-Tex Standard 100. Dette betyder, at du som Wheat-kunde trygt kan shoppe vores ”Confidence in Textiles” -produkter velvidende, at de er sikre, hudvenlige og ikke skadelige for dine børn at have på.
Økologisk bomuld
Bomuld er den største kilde til råmateriale i vores hovedkollektion, og dog har produktionen af dette en negativ indvirkning på miljøet. Med vores fokus på bæredygtighed sigter vi primært efter at anvende økologisk bomuld i vores produkter. På nuværende tidspunkt produceres over 95% af vores jerseyvarer i økologisk bomuld fra leverandører certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS). Hver sæson stræber vi efter at udvide brugen af ​​økologisk bomuld i vores produktion, og i øjeblikket med fokus på vores vævede varer.
For mere information om GOTS kan findes her http://www.global-standard.org/
 
Teknisk Overtøj
Alle elementer, der anvendes i vores tekniske overtøj, som har direkte kontakt med huden fra de ydre materialer, belægning, samt ikke-tekstiltilbehør som knapper, reflekser og lynlåse, er produceret af vores Oeko-Tex Standard 100 leverandører. Dette betyder, at ingen farlige kemikalier vil komme i kontakt med huden, når det bæres. Vores tekniske overtøj har en ekstra belægning på ydersiden for at bevare tøjets vandafvisende egenskaber. Fra 2019 vil alt vores tekniske overtøj være fluorine (PFC) fri. 

Vandafvisende: 3.000-10.000 mm
Åndbarhed: 3.000-8.000 g/m2/24 t
Oeko-Tex Standard 100 certificeret 

 
Regntøj
Vores regntøj er lavet af 100% polyurethan (PU/PUR). Det kræver derfor ingen yderligere belægning for at gøre det vandtæt, og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Vandtæt (WP) op til 8.000 mm
Svejsede sømme og vandafvisende lynlåse til beskyttelse mod vejr (vind og regn)
Letvægt og komfortabelt
Fluor (PFC) fri.

Uldkollektion
Vi benytter merinould i en række af vores varer i uldkollektionen. Ikke alene er merinould isolerende, blødt og behageligt at have på, det er også bæredygtigt. Merino er en naturlig fiber, der kun kræver en blanding af frisk luft, solskin, vand og græs til at vokse. Det er en fuldstændig fornybar fiberkilde og er i modsætning til de fleste menneskeskabte fibre 100% biologisk nedbrydelig og kræver ikke brug af kemikalier. Alt vores merinould er sikret mod "mulesing", og kommer derfor kun fra ordentlige forhold. 
 
Bæredygtige produktionsmetoder
Vi mener, at vi har en rolle at spille, når det handler om at beskytte miljøet. Derfor stræber vi efter at bruge bæredygtige produktionsmetoder hos Wheat. 90% af vores jerseyvarer fremstilles hos en ”grøn” fabrik i Bangladesh. Fabrikken har til formål at minimere miljøpåvirkningen af deres produktion, og sikre, at alle varer er etisk produceret. Mange af deres fantastiske initiativer inkluderer blandt andet: 

Produktion af 20% vedvarende energi
Genanvendelse af vand (reduceret brug af grundvand med 40%)
Reduceret CO₂-udledning med 50%

Fabrikken har også etableret et "Happy Faces" -projekt, som blandt mange fantastiske initiativer giver arbejdstagerne et sikkert arbejdsmiljø, fair lønninger, sundhedspleje, børnepasning og fri transport. Foruden alt dette har de ligeså implementeret en ”kvinders empowerment”-politik.
Den "grønne" fabrik i Bangladesh, er ligesom mange af vores andre store producenter, BSCI-certificeret, hvilket har stor betydning for os hos Wheat. BSCI (Business Social Compliance Initiative) er et initiativ fra Foreign Trade Association, der har til formål at forbedre arbejdsvilkårene for leverandører af de deltagende medlemsvirksomheder. Leverandører med BSCI-kvalifikationen er blevet revideret og overholder de 11 principper og strenge retningslinjer. 
BSCI-platformen giver indblik i og informationer til sporing af resultater, deling af overvågningsaktiviteter og forslag til forbedringer for alle leverandører i netværket. Dette skaber synlighed for virksomhederne overfor deres forsyningskæder og produktion - med minimal indsats og omkostninger. 
Vi engagerer os meget i at styrke vores virksomheds sociale ansvar, og derfor er det vigtigt for os at opretholde gennemsigtigheden i vores forsyningskæde.


Wheat | Baby- og børnetøj i dansk design

Wheat er et bæredygtigt dansk børnetøjsbrand i klassisk dansk design. 
Vores bodystocking, heldragter, t-shirts, skjorter, bluser, strik, uld, overtøj, kjoler, nederdele, leggins, shorts, bukser, nattøj og andet tilbehør findes til baby fra størrelse 0 måneder og op til børn 14 år.


Wheats historie

Wheat blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard.
Charlotte Galsgaard er selv chefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse farvekombinationer og originale mønstre viderefører hun den skandinaviske designtradition.
For Charlotte er børnene altid i fokus. Som mor til tre børn er hun opmærksom på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed. Ved at gå med Wheat tager vores børn del i den skandinaviske livsstil, der vægter kvalitet og komfort.
Wheat har forpligtet sig til bæredygtighed og stræber efter at integrere det i alle aspekter af forretningen. Bæredygtighed kan være mange ting, men Wheat betragter det som at eliminere brugen af skadelige stoffer i alle produkter, reducere miljøpåvirkningen af produktionen og sikre etiske arbejdsvilkår. Wheats forpligtelse til bæredygtighed skal afspejle den adfærd, praksis og standarder, som der forventes af os.
Designets stærke identitet har sammen med Charlottes tætte kontakt til både produktion og salg ført til en velorganiseret succesfuld organisation, der vokser støt sæson for sæson.
Wheat støtter SOS Børnebyerne. Læs mere om dette samarbejde her. 


wishl-wishlist