CSR

Vores ansvar

Wheat er kendt for vores stærke skandinaviske designtraditioner, unikke håndtegnede signaturprint samt at skabe designs, der fokuserer på kvalitet og komfort. Hvert design er derfor omhyggeligt skræddersyet og godt tilpasset børns forskellige behov og tilbyder en perfekt pasform, der sikrer barnets bevægelsesfrihed.

Udover at skabe kollektioner, der inspirerer forældre til at købe produkter af god kvalitet til deres børn, er Wheat dedikeret til at minimere vores negative indvirkning på planeten og arbejde hen imod at være endnu mere ansvarlige med vores produktion og design.

Vores mål

Hos Wheat har vi valgt at bruge FN’s Sustainable Development Goals (SDG) som et springbræt i vores arbejde med ansvar. Vi har fokuseret på forskellige tiltag, om er udvalgt ud fra den negative påvirkning vi som tøjmærke har på kloden, og hvor vi kan gøre en forskel. Disse initiativer er knyttet til SDG’s verdensmål 7, 12, 14 og 15. Vi har valgt disse fire som vores hovedmål, da det er her, vi kan lave de største ændringer. Men samtidig er vi direkte eller indirekte forbundet med alle de 17 verdensmål.

Med disse mål ønsker vi fortsat at tage aktive skridt hen imod at arbejde sammen med vores leverandører hen imod have en højere andel af vedvarende energi i vores produktion. Det er vigtigt for os, at have gennemsigtighed indeni vores produktion og skabelse af produkter med hele produktets livscirkel for øje.

Vores kontor

2021/2022

CSR rapport

LÆS HER

2021 (Q3&Q4)

CSR rapport

LÆS HER