Om os

Skabt til alle dit barns eventyr

Wheat er børnetøj, som er skabt til at blive levet og leget i.

Wheat er velkendt for vores stærke skandinaviske designtraditioner, unikke håndtegnede signaturprints samt at skabe designs, der fokuserer på høj kvalitet og komfort. Her lader vi børn være børn.

Hvert design er derfor omhyggeligt tilpasset børns forskellige behov og tilbyder en perfekt pasform, der sikrer barnets bevægelsesfrihed.

Vi ser det som en ære at designe tøj med børnene i fokus. Børn skal have friheden til at bevæge sig og lege komfortabelt i holdbare materialer, der kan holde til alle deres eventyr.

Dansk design

Wheat blev grundlagt i Danmark i 2002 og er siden blevet et internationalt brand, der er et af de mest populære i Skandinavien. En stor del af Wheat-DNA’et er vores unikke håndtegnede signaturprint, som er repræsenteret i alle vores kollektioner. Hver sæson finder vores in-house designere inspiration hos børnene, deres omgivelser og i livets små øjeblikke for at skabe tøj, der både er praktisk og som er med til at fortælle en historie.

For at sikre, at vores tøj holder sæson efter sæson, er det vigtigt for os at skabe tidløse designs og vælge materialer af høj kvalitet, som er med til at forlænge tøjets levetid.

Ansvarlighed

Ud over at skabe kollektioner, er Wheat dedikeret til at minimere vores negative indvirkning på planeten, og vi arbejder hen imod at være endnu mere ansvarlige med vores produktion og design. Vi bestræber os på at skabe ansvarlige produkter i miljøbevidste og genanvendte materialer med hele produktets livscyklus for øje.

Et af vores fokusområder er at støtte idéen om holdbart tøj, som kan gå i arv fra barn til barn. Vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på dit barns tøj og vise, hvordan du kan lave små reparationer for at få det til at holde længere. Vi er derfor i gang med at skabe en side, hvor du kan finde forskellige guides og information om, hvordan du plejer og reparerer for at forlænge levetiden på dit barns tøj længst muligt.

Gennemsigtighed i vores produktion er også et vigtigt skridt i den rigtige retning, når der skal skabes ansvarlige produkter samtidig med at skabe sikre- og etiske arbejdsforhold. Du kan lære mere om vores forpligtelse til at skabe en endnu mere ansvarlig virksomhed ved at læse vores årlige CSR-rapport her.

Charlotte tegner 2

 

Materialer

Vi udvælger vores materialer ud fra, hvad der passer bedst til produktets design og funktion, mens vi samtidigt vil sikre, at vi reducerer produktets CO2-aftryk så meget som muligt. Det betyder, at vi prioriterer naturlige, økologiske og genanvendelige materialer i vores kollektioner.

Vi får altid certifikater på vores økologiske og genanvendte metervarer fra vores leverandører for at sikre, at det er materialer, som vi kan stå inde for. Det er vigtigt for os kun at bruge materialer, der giver mening for vores produkter og kunder. Bomuld er det primære materiale, som bruges i Wheat’s hovedkollektion og vi har over en længere periode arbejdet på at konvertere fra konventionel bomuld til økologisk bomuld.

Du kan læse mere om vores valg af materialer her.

Med base i Danmark

Wheat’s hovedkontor ligger i Gentofte (Danmark), hvor vi har skabt et inspirerende miljø, som Wheat-familien kan vokse i. Da vi renoverede vores tidligere lagerhal til nye og indbydende kontorlokaler, var det vigtigt for os at fokusere på at bruge genbrugsmaterialer, og vi arbejder i øjeblikket på at skabe et kontor, der er 100% CO2-neutralt. Wheat-kontoret er nu oppe at køre med solceller på taget og et privat fitnesscenter for alle medarbejderne.

Vi er ligeså færdige med at omdanne vores tidligere lagerbygning til et nyt showroom, hvor vi kan fremvise vores kollektioner i smukke omgivelser.