Om os

Wheats univers

Om virksomheden bag

Tidløst skandinavisk design, høj kvalitet og komfort og unikke håndtegnede prints, der reflekterer naturen og børnenes verden. Børnetøj fra Wheat er skabt til livets store og små eventyr og til at blive leget og levet i. Igen og igen.

REJSEN

Vores historie

Siden grundlæggelsen i 2002 har Wheat vokset sig til et internationalt brand og et af de mest populære i Skandinavien. Ønsket var fra start at klæde børn så rent og ansvarligt på som muligt, og naturen omkring os og børnenes verden er stadig vores største inspirationskilde. I dag er vi stolte over at præsentere tøj, overtøj, sko og accessories til børn med god samvittighed og med en fortsat mission om at udvikle de allerlækreste materialer, når det kommer til både komfort og praktik. Sådan skaber vi tøj, både du og dit barn vil elske.

WE CARE

Ansvarlighed

Omtanke for miljøet har været en del af Wheats DNA fra starten, og vi arbejder med hver kollektion på at tage endnu mere ansvar for vores planet og fremtidige generationer. Det gør vi ved at anvende så naturlige, rene og genanvendte materialer som muligt—og ved at forarbejde dem under sikre, skånsomme og gode forhold. Vi vægter desuden tøjets levetid højt, hvorfor kvalitet altid har været et nøglebegreb i vores måde at tænke bæredygtighed på. 

Læs mere om CSR i vores rapporter nedenunder.

2021/2022

CSR Rapport

Se og hent vores seneste CSR rapport

Læs her
2021 (Q3&Q4)

CSR Rapport

Se og hent vores 2021 CSR rapport

Læs her
kvalitet først

MATERIALER

Vi udvælger vores materialer ud fra, hvad der passer bedst til produktets design og funktion, mens vi samtidigt vil sikre, at vi reducerer produktets CO2-aftryk så meget som muligt.
Det betyder, at vi prioriterer naturlige, økologiske og genanvendelige materialer i vores kollektioner.

Vi får altid certifikater på vores økologiske og genanvendte metervarer fra vores leverandører for at sikre, at det er materialer, som vi kan stå inde for.
Det er vigtigt for os kun at bruge materialer, der giver mening for vores produkter og kunder.

Bomuld er det primære materiale, som bruges i Wheat’s hovedkollektion og vi har over en længere periode arbejdet på at konvertere fra konventionel bomuld til økologisk bomuld. Du kan læse mere om vores valg af materialer her.

vores hjem

HOVEDKONTOR

Wheats hovedkontor ligger i Gentofte, Danmark, hvor vi har skabt et inspirerende miljø, som Wheat-familien kan vokse i.

Da vi renoverede vores tidligere lagerhal, fokuserede vi på genbrugsmaterialer, og vi arbejder på at skabe et kontor, der er CO2-neutralt. Hovedkontoret er nu oppe at køre med solceller på taget, et fitnesscenter, en skøn gårdhave med urter og blomster og et smukt showroom, der sætter rammerne for vores kollektioner.

"Vi ser det som en ære at designe tøj med børnene i fokus. Børn skal have friheden til at bevæge sig og lege komfortabelt i holdbare materialer, der kan holde til alle deres eventyr."