Sådan finder du den rette størrelse

Det er ikke altid helt nemt at finde den rette skostørrelse til dit barn. Men det er der heldigvis en løsning på. Du kan nemlig følge vores størrelsesguide inden du vælger dit barns næste par børnesko. 

3 nemme skridt til at finde den rette størrelse
  1. Mål dit barns fødder
    Inden du køber børnesko, er det vigtigt, at du måler barnets fødder, så du kan finde den størrelse der passer bedst. Det gør du ved at downloade og printe vores fodmåler, som dit barn skal stille sig op på med bare fødder. Ved hjælp af linealen, kan du herefter aflæse længden fra hæl til tåspids. Husk at måle begge fødder, da der kan være forskel på størrelsen. Alternativt kan du stille dit barn på et stykke papir og tegne rundt om hver fod, som du derefter kan måle på samme måde.
  2. Tilføj voksetillæg
    Når du har målt fødderne, skal du huske at tilføje et voksetillæg på 1-1,5 cm. Det er for at kunne give dit barn noget ekstra plads at vokse i. Læg derefter målet på foden og voksetillægget sammen for at finde skoens indre mål.
  3. Find de sko, der passer dit barn
    Nu er du klar til at kigge på sko. Du kan aflæse det indre mål på alle børneskoene og finde de sko, der passer lige dit barn. Under vores produkter kan du nemt se, hvad indermålene er på de forskellige størrelser.