influentsamarbejde

ER DU INTERESSERET I ET SAMARBEJDE MED OS? 

Influenter på sociale medier og i gadebilledet kan vi efterhånden ikke komme udenom. I almen snak er der tale om brandambassadører, som hjælper med at booste os og gøre opmærksom på os som brand.

Interessen fra jer derude er stødt stigende, og vi får en masse henvendelser på daglig basis. Vi er vilde med det - men vi er også nødsaget til at vurdere med omhu, hvem og hvilke af jer, vi vælger at indgå et samarbejde med. 

Et samarbejde i vores øjne bør løbe på tværs og henover flere sæsoner, så vi i samspil kan få glæde af aftalen. Vi ønsker, at vores kommende brandambassadører, ligesom os selv, lever og ånder for god kvalitet, komfort og - det at have barnet i fokus. Du skal selvfølgelig være aktiv på din blog/Instagram på daglig basis og have børn, du kan tage billeder af for at komme i betragtning. 

Hvis du ønsker at kontakte os for mere info, og du føler, at du vil være en ideel Influent for os, så udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig, såfremt, at vi ser dig som et godt match.