Wheat blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard.

Charlotte Galsgaard er selv chefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse farvekombinationer og originale mønstre viderefører hun den skandinaviske designtradition.

For Charlotte er børnene altid i fokus. Som mor til tre børn er hun opmærksom på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed. Ved at gå med Wheat tager vores børn del i den skandinaviske livsstil, der vægter kvalitet og komfort.

Wheat har forpligtet sig til bæredygtighed og stræber efter at integrere det i alle aspekter af forretningen. Bæredygtighed kan være mange ting, men Wheat betragter det som at eliminere brugen af skadelige stoffer i alle produkter, reducere miljøpåvirkningen af produktionen og sikre etiske arbejdsvilkår. Wheats forpligtelse til bæredygtighed skal afspejle den adfærd, praksis og standarder, som der forventes af os.

Designets stærke identitet har sammen med Charlottes tætte kontakt til både produktion og salg ført til en velorganiseret succesfuld organisation, der vokser støt sæson for sæson.

Wheat støtter SOS Børnebyerne. Læs mere om dette samarbejde her