VORES ANSVAR

Wheat er kvalitet, ansvarlighed og tidløst skandinavisk design, fortryllende farvesammensætninger og unikke håndtegnede print inspireret af naturen og børnenes vidunderlige verden. Omtanke er vævet ind i vores design, så du trygt kan klæde dit barn på til livets eventyr.

ANSVARLIGHED

Ansvarlighed, menneskelighed og gennemsigtighed er en del af vores værdigrundlag for at sikre produkter af høj kvalitet, sikkerhed og etisk standard.

Vi prioriterer kvalitet, slidstyrke og tidløst design, så tøjet får en så lang levetid som muligt.

Vi anvender naturlige, rene, økologiske og genanvendte materialer, hvor det er muligt.

Vi går udenom kemi som er skadelig for mennesker og natur (læs mere under afsnittet 'certificeringer').

Vi kortlægger vores leverandører gennem hele kæden for at sikre gode og sunde arbejdsforhold.

Vi bruger FN’s klimamål som guide — især målene om bæredygtig energi (7), ansvarlig forbrug og produktion (12), livet i havet (14) og livet på land (17).

CSR RAPPORT

Se og hent vores seneste CSR rapport

LÆS HER

VORES MATERIALER

Al vores bomuld er økologisk. Vores polyester og nylon er 100 % genanvendt. Vores uld er mulesing-free, dvs. fra får, som ikke udsættes for det smertefulde indgreb. Vores tekniske overtøj og termotøj er coated med BIONIC-FINISH® ECO, der er fri for fluor og andre potentielt skadelige stoffer. PU-coatingen på vores regntøj er baseret på vand fremfor olie, og som noget nyt har vi udviklet shell-jakker, der er coated med naturligt vandafvisende bomuldsfrøolie. I vores sko prioriterer vi naturgummi og genanvendt gummi, og al læder kommer fra LWG garverier.

Læs mere om materialer, pleje og teknisk funktion under hvert produkt og se vores CSR-rapporter for et dybere indblik i fordelingen af materialer i vores kollektioner.

CERTIFICERINGER

Global Organic Textile Standard 

GOTS er din garanti for økologiske tekstiler, der lever op til en høj standard af miljømæssige og sociale kriterier - fra høst af råvarerne til produktion og arbejdsvilkår.

Global Recycled Standard

GRS verificerer og sporer genanvendte råvarer gennem forsyningskæden. Samtidig stilles der krav til brugen af kemikalier, sociale og miljømæssige forhold i fremstillingen af produkterne.

Standard 100 by OEKOTEX 

Oeko-Tex® Standard 100 står for høj produktsikkerhed, og er din garanti for tekstiler, som er testet fri for skadelige stoffer.