Vores Wheat Repeat varer er indsendt af andre familier, men har selvfølgelig gennemgået et kvalitetstjek, så de er klar til dig. Stylen du ser på billedet, er den vi sender til dig. Vi har markeret på stylen, hvilken stand den er i: 

Som ny: Et secondhand-produkt i denne kategori har ingen defekter og er derfor "så god som ny"

Fremragende: Brugt, men i meget fin stand. Et secondhand produkt i denne kategori er kun lidt slidt og stadig meget velholdt. Produktet har kun få brugsspor f.eks. i form af ubetydelige pletter og ridser. 

Ok: Synlig brugt, men i pæn stand. Et secondhand produkt i denne kategori er brugt, men stadig velholdt. Produktet kan have synlige brugsspor såsom pletter eller ridser. 

Reklamationsretten på Repeat styles er den samme som nye produkter. Læs mere under handelsbetingelser. Returbetingelserne er ligeledes gældende som på vores nye produkter, læs mere om retur her.
Vær venligst opmærksom på, at når du både køber fra vores Repeat univers og i vores online shop, vil du få tilsendt din ordre i 2 forskellige pakker. Det er ikke muligt at få Repeat pakker leveret med Burd. 

NB. Vi tager dog ikke imod brugte sko.