Blog

WHEAT x DISNEY EVENT

WHEAT x DISNEY EVENT

På alle etager i Magasin på Kgs. Nytorv duftede der tidligt lørdag formiddag af nylavede popcorn og sød musik i højtalerne. Kunderne strømmede op gennem huset for at finde ud af, hvor det kom fra. I vores shop-in-shop på børneetagen stod vi klar med åbne arme, og bød børn som voksne på søde fristelser og små giveaways. 

I forbindelse med Mickey Mouses 90 års jubilæum den 18. november, stablede vi en event på benene i samarbejde med Disney og Magasin for at fejre ham efter bedste evne. 

Mickey event 3

 

Mickey Mouse er en af de mest velkendte Disney figurer, og derfor valgte vores designteam, at Disney//Wheat kollektionerne i 2018 skulle være med hovedfokus på den lille mus. 

overall mickey 2

 

Mickey Mouse er en humoristisk, klog og kæk lille fyr. Han giver alt af sig selv i enhver situation, og hans gode hensigter skinner altid gennem. 

Mickey 5

 

Eventen forløb fantastisk, og tak til de af jer, der lagde vejen forbi os på Kgs. Nytorv og i Lyngby, hvor vi selv var at finde. 

Et stort TAK til Aller for at sponsorere Femina-blade til forældrene, samt et tak til Disney for at sponsorere props og præmier til de mindste til eventen. 

mickey event magasin

Skriv en kommentar