WHEAT x DISNEY EVENT

På alle etager i Magasin på Kgs. Nytorv duftede der tidligt lørdag formiddag af nylavede popcorn og sød musik i højtalerne. Kunderne strømmede op gennem huset for at finde ud af, hvor det kom fra. I vores shop-in-shop på børneetagen stod vi klar med åbne arme, og bød børn som voksne på søde fristelser og små giveaways. 

I forbindelse med Mickey Mouses 90 års jubilæum den 18. november, stablede vi en event på benene i samarbejde med Disney og Magasin for at fejre ham efter bedste evne. 

Mickey event 3

 

Mickey Mouse er en af de mest velkendte Disney figurer, og derfor valgte vores designteam, at Disney//Wheat kollektionerne i 2018 skulle være med hovedfokus på den lille mus. 

overall mickey 2

 

Mickey Mouse er en humoristisk, klog og kæk lille fyr. Han giver alt af sig selv i enhver situation, og hans gode hensigter skinner altid gennem. 

Mickey 5

 

Eventen forløb fantastisk, og tak til de af jer, der lagde vejen forbi os på Kgs. Nytorv og i Lyngby, hvor vi selv var at finde. 

Et stort TAK til Aller for at sponsorere Femina-blade til forældrene, samt et tak til Disney for at sponsorere props og præmier til de mindste til eventen. 

mickey event magasin

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver modereret før de bliver publiceret.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...